Callanetics torna mellé milyen legyen a diétám? Mit nem szabad és mit igen, és ezekből mennyit lehet fogyasztani?
Figyelt kérdés
Most fejeztem be a 3.tornám,de igazán étrenden még nem tudtam változtatni,mert nem igazán tudom,hogy miből mennyit szabad. Amúgy nem eszem sokat,és édesszájú sem vagyok.De az 160cm-hez sajnos 80kg társult.És ebből szeretnék kezdetnek minimum egy 10est lefaragni.2013. aug. 17. 19:12
1/1 anonim válasza:
Én is nagy callanetics rajongó vagyok, de most azt a tanácsot kaptam, hogy inkább aerob mozgást végezzek, ha lehet szinte minden nap, a callenetics csak kiegészítésképpen, heti pár alkalommal végezzem, úgy sokkal hatékonyabb lesz. Én most így is teszek, és már 3 hét alatt lement majdnem 4 kg, szóval ha teheted aerob mozgást is végezz.
Egyébként pedig én a kalóriaszámlását alkalmazom, ebben nagy segítség:
Egészséges alapanyagokra váltottam, és figyelek, hogy benne legyek a keretben, én ezt ajánlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!