Milyen vacsorát szoktatok fogyasztani? (DIÉTA nem fogyókúra)
- mindenféle krémek zöldséggel (tonhalkrém, tojáskrém, cukkinikrém, fetakrém...)
- omlett sonkával, sajttal, zöldségekkel
- virsli (én Wiesbauer-t szoktam venni, annak 90%-a hús és nincs telenyomva szarokkal)
- grillezett hús vagy grillezett sajt salátával
- mindenféle saláta-variációk
- tortilla (én update pékségben szoktam venni "norbisat"), el lehet készíteni hamis pizzának vagy megtölteni és feltekerni hagyományos módon
- túrófasírt (túró+zöldfűszerek+zabkorpa annyi hogy formálható legyen, kis korongok kevés olajon megsütve) fokhagymás tejföllel, zöldségekkel
- édességnek "tejbezabi" (mint a tejbegríz, csak zabkorpával), cukormentes lekvárral vagy kakaóporral
+
főtt tojás salátával
főtt hús paradicsom mártással
lecsós szelet
lecsó
zöldséglevesek májgombóccal
paradicsomos hal
céklás almás tojássaláta
túrókrémmel töltött sonkatekercs
kaszinó tojás
öntött karfiol
sült tök
darált hússal töltött tök, hagyma, gomba stb
lecsós máj
fahéjas almás túrókrém
A felsoroltak közül ahogy átfutottam én kb. csak az updéteseket és a tejeseket nem eszem - és nem is ajánlom.
Táp.
Jó, a norbi-féle cuccokkal alapból nem foglalkozom. Meg a tejjel sem, az csak bociknak való. :D
De köszi a hozzászólást!
Kedves 03-14 16:43,
először is megkérnélek, hogy ne offolj, másodszor pedig szükségét érzem egy kis kiegészítésnek, az ilyen gyengébb elméjűek miatt: a TEHÉN teje a BORJÁNAK való.
8/9-es iq-párti komment'nek extra "like"-ot ajánlanék.
(nagyon szeretem a tejet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!