Vélemény Norbi-KickBox videójáról?
"vegyed meg a kazettámat hadd építsek még egy házat"
Vagy. részt veszel egy rendes edzésen és megtudod, hogy a norbi féle dolog csak addig "húúú meg haaaa" amíg egy rendes edző kezei közé nem kerülsz!:)
lássuk csak
kézilabdáztam nap 2 darab 2 órás edzés
úsztam ugyanez a metódus
thai boxoltam is. itt csak heti 3x volt edzés 2 órás
jelenleg meg katonai fősulira járok.
SZERINTEM nagyon jól tudom hogy mit beszélek.
Kazettákkal és dvdkel csak a norbi familiát fogod a következő audihoz segíteni. Hogy miért? mert a kutya nem nézi, hogy hogyan, miként, és végig csinálod-e.
Persze most jönnek azok h ÉN VÉGIGCSINÁLOM Mert VÉGIGBÍROK. Akkor miért nem jársz el rendes box-aerobic edzésre? Nefélj, ott szétszednek, mert ott nincs olyan hogy most megállítom egy pillanatra.
De ha gondoljátok akkor csak hitegessétek magatokat
És nem véletlenül mondtam. érdekes módon az összes edzőmnek ugyan ez a véleménye...
Vajon miért? Óh, de nyugodtan hülyítsétek magatokat.
Csak tudjátok h van más alternatíva, ami drágább lehet ugyan, de közösségben vagy, és garantáltan hatékonyabb.
ne csak a harmadát lásd.
És hiddel az edzőim nem audira hajtanak.
Ugyanis mikor bejött a krach akkor autómatikusan FELÉRE vette a tagdíjat, azért mert már a szívéhez nőttünk. Havi 1000 forintért járok oda.
és nem a harcművészetekről van szó.
Önmagában a mozgásról. Milliósztor jobban fogsz fejlődni a rendszeres sporttól mint egy kazettától.
Tudod mi lett a nagy fogyás szereplőivel? még jobban elhíztak! Ennyi norbert úr tudományáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!