Flabélos? (túl rövid)
Figyelt kérdés
Mi az a flabélos, és miért nem jó? Sok helyen látom, hogy van lehetőség ilyenre (plakátokon, meg a városban egy csomó helyen hirdetik). Arra lennék kíváncsi, hogy mi is ez, és miért nem jó? Nem szeretném kipróbálni, nem hiszek a csodaszerekben meg ilyenek, csak érdekel, hogy mivel butítják a népet?2014. szept. 26. 14:42
1/11 anonim válasza:
Ha nem tudod hogy mi az a Flabelos akkor miből gondolod hogy nem jó.? egyébként nem jó de nem mondom meg miért. Bután van megfogalmazva ez az egész kérdés, nem stimmel.
3/11 A kérdező kommentje:
Azért gondolom hogy nem jó, mert 10-ből 9 ember ember ezt mondja...
Ha szerinted a kérdésem pedig rosszul van megfogalmazva, akkor Veled van a baj.
Érdekes.. a 2. válaszoló értette mire gondolok. Neki köszi.
2014. szept. 26. 15:18
4/11 A kérdező kommentje:
-ember
2014. szept. 26. 15:18
5/11 anonim válasza:
Megfelel egy cardio edzésnek csak levezetésnek szokták használni mert "lerázza" az izmokat.
6/11 anonim válasza:
Nekem van otthon. Nem tudom, hogy fogyaszt-e, nem hiszem. Viszont istenien átrázza, és így átmasszírozza a testem.
7/11 anonim válasza:
Túl sokat nem ér, azon kívül, hogy össze vissza rezegsz tőle :D Bár van akinek kifejezettem jól esik, hát nekem nagyon nem :D Fogyni tuti, hogy nem fogysz majd tőle, még diétával sem, azért ennyire nem egyszerű az élet, hogy diéta, meg ráálunk egy gépre ami összeráz és kész :D
8/11 anonim válasza:
nem rezeg a flabélos, csak rettentően billeg az ember alatt, persze a fokozatokon lehet állítani, hogy mennyire intenzíven billegjen. én csak híztam tőle, nem fogytam. az tény, hogy átmozgatja a testet, ha variálod a poziciókat rajta.
9/11 anonim válasza:
Segíthet a fogyasban... De csak ha napi egy órát edzel is melette és nem zabalod a szénhidrátot.
10/11 anonim válasza:
Ha nem is kifejezetten fogyásra, narancsbőr csökkentésére nem jó véletlenül? Mert ha átrázza az érintett részeket, elméletileg "felverheti" a salakanyagokat, amik a megfelelő folyadékbevitellel kiürülhetnek. Valakinek ilyen tapasztalata nincs esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!