Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tevékenységek számítana...

Milyen tevékenységek számítanak az ülőfoglalkozásúak kalóriaszükségletéhez?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy kalóriabázison ezt jelöltem be magamnak, mivel suliba járok, de nem tudom ebbe kb mi tartozik bele. Napi 40 percet sétálok, leszaladok a boltba napi egyszer plusz mondjuk itthon még tevékenykedem (takarítás, főzés... stb) Ez kb ezt fedheti le?

2014. szept. 23. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Hú, végre valaki megkérdezi ezt.

Én sem értem!

Mi a különbség, ha bejelölöl ülőfoglalkozást, viszont beírok minden sétát, úszást, súyzós edzést, stb., amit csinálok, percre pontosan, vagy pedig aktív életmódot jelölök?

Ha aktívat jelölök, akkor a "tételes elszámolás" átalánnyá változik? (mint adózásnál költségek :D) Tehát ilyenkor már külön nem lehet beírni mondjuk a napi 1,5 óra úszást? Vagy hogy megy ez?

Valaki felvilágosíthatna, mert nem értem, de azt látom, hogy a számolás tök más, tehát elvileg nagyon nem mindegy, mit ír az ember...

2014. szept. 23. 15:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!