Hogy fogyak 3 hét alatt minimum 5 kiót?
Sport! Futás, séta, bicó, úszás...
Étkezés! Naponta többször keveset! No kenyér, cukor, köretek...
csak akkor egyél, amikor már annyira éhes vagy, h korog a gyomrod. unalomból ne kajálj, inkább foglald le magad. sportolj, mozogj, amennyit csak tudsz. egyél olyan kajákat, amik telítenek, viszont a szénhidrát tartalmuk alacsony. fogyassz magas tápanyag tartalmú dolgokat, semmi meki, és egyéb szemét kaja. az alkoholt is csökkentsd le, mert az üres kalória. valamint az ananásztabletta is besegíthet, és semmi káros nincs benne.
(cukorbeteg vagyok, tehát tudom miről beszélek. én is így fogytam le pont 5 kilót fogytam le 3 hét alatt.)
végezetül: hajrá!!! :)
utsónak szívből gratulálok a nagyon magas IQjához...
ha 3 után csak gyümölcsöt meg zöldséget eszik, úgy szétmarja a gyomrát a sav, h 2 hét alatt gyomorfekélye lesz. rágó? pláne. a rágástól megnyílik a gyomorszáj, és csak éhesebb lesz.
cukorra szüksége van az emberi szervezetnek, különben semmi energiája nem lesz, és arra nem lesz képes, h a biciklit kitolja az utcára, nemhogy menjen vele 20km-t...
sztem marhára nem tapasztalatból beszélt a kedves "segítő", úgyhogy azt javaslom ne hallgass rá...ha jót akarsz magadnak. ha pedig nem hiszed el, amit mondok, kérdezz meg 1 dietetikust, vagy gasztroenterológust.
kenyeret tényleg el kéne felejteni pár hétre, hamar meglátszik az eredménye. helyette puffasztott cuccok, abonett, pászka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!