Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyak 3 hét alatt...

Hogy fogyak 3 hét alatt minimum 5 kiót?

Figyelt kérdés
Sulikezdésre le szeretnékdobni mnimum 5 kilót!
2008. aug. 9. 18:48
 1/5 anonim válasza:
68%
nagyon sokat segít ha délután 5 után már nem eszel! ne egyél sok kenyeret minél kevesebbet. ha eljársz futni az is segít
2008. aug. 9. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Sport! Futás, séta, bicó, úszás...

Étkezés! Naponta többször keveset! No kenyér, cukor, köretek...

2008. aug. 9. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:

csak akkor egyél, amikor már annyira éhes vagy, h korog a gyomrod. unalomból ne kajálj, inkább foglald le magad. sportolj, mozogj, amennyit csak tudsz. egyél olyan kajákat, amik telítenek, viszont a szénhidrát tartalmuk alacsony. fogyassz magas tápanyag tartalmú dolgokat, semmi meki, és egyéb szemét kaja. az alkoholt is csökkentsd le, mert az üres kalória. valamint az ananásztabletta is besegíthet, és semmi káros nincs benne.

(cukorbeteg vagyok, tehát tudom miről beszélek. én is így fogytam le pont 5 kilót fogytam le 3 hét alatt.)

végezetül: hajrá!!! :)

2008. aug. 9. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
NO cukor kenyér tészta risz és nasi sok gyümi zöldség 3 után csak igyálk és gyümit zöldséget egyél! Mozogj rendszeresen: úszás,biciklizés,futás intenziv séta vagy más egyéb sport! Ha csak rágcsálnál vmit de a gyümit és a zöldséget nem kivánod cukormentes rágót ajánlom.
2008. aug. 10. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:

utsónak szívből gratulálok a nagyon magas IQjához...

ha 3 után csak gyümölcsöt meg zöldséget eszik, úgy szétmarja a gyomrát a sav, h 2 hét alatt gyomorfekélye lesz. rágó? pláne. a rágástól megnyílik a gyomorszáj, és csak éhesebb lesz.

cukorra szüksége van az emberi szervezetnek, különben semmi energiája nem lesz, és arra nem lesz képes, h a biciklit kitolja az utcára, nemhogy menjen vele 20km-t...

sztem marhára nem tapasztalatból beszélt a kedves "segítő", úgyhogy azt javaslom ne hallgass rá...ha jót akarsz magadnak. ha pedig nem hiszed el, amit mondok, kérdezz meg 1 dietetikust, vagy gasztroenterológust.

kenyeret tényleg el kéne felejteni pár hétre, hamar meglátszik az eredménye. helyette puffasztott cuccok, abonett, pászka.

2008. aug. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!