Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért fogyóznak mindig a lányok?

Miért fogyóznak mindig a lányok?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre (ez a saját meglátásom), hogy a 14-30 éves korosztályban, sokkal több az elhízott, zsíros lány/nő, mint fiú/férfi. Miért van ez? Miért fogyókúráznak állandóan, ahelyett, hogy nem zabálnának annyi szemetet, cukros, fehérlisztes "ételeket", mekit, süteményt stb...

Tehát szerintem sokkal egyszerűbb lenne az okokat megszüntetni, mint utána "tűzoltani". Vélemény?

2014. szept. 19. 10:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a lányok szégyenlősebbek is lennének edzőteremben, a többi előtt edzeni, legalábbis én úgy mennék oda, mintha a kivégzésemre mennék:D Plusz ez ugye pénzbe is kerül, abból meg nem sok van a legtöbb fiatalnak. Ami meg van, azt könnyebb elütni nasira:S

A mások előtti szégyellősség miatt tehát a konditerem kizárva, én ezért otthon szoktam tornázni, de az otthoni dolgokat meg könnyebben elsumákolja az ember, mintha valahova heti 3-szor elindulsz, elmész, megcsinálod, és rutin lesz belőle. A szobám meg ugye mindig itt van, lehet ologatni, lehet "majd holnap"-ozni, szóval könnyebben belelustul az ember, ha nehezen motiválja magát. A lányok egymás közötti irigysége / szemétkedése meg tökjó depresszió-forrás, ami megintcsak demotiválja az embert, ilyenkor meg megint könnyebb benyomni egy sütit, mint edzeni. Szóval lelkierő hiánya, pénz hiánya, meg a halogatás az oka szerintem, hogy nem járnak le terembe, és ezért eredménytelenebb a fogyás. De persze ez csak az én véleményem/tapasztalatom.

2014. szept. 29. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!