Szerintetek sokat ettem ma? Súlytartó étrendet tartok.
Szóval:
2 darab (35 g)
Nescafe 3in1
38 kcal
2 teáskanál (10 g)
Nesquik kakaópor
234 kcal
55 g
Sanghai garden instant leves
30 kcal
3 darab (150 g)
Paprika
17 kcal
1 darab (75 g)
Paradicsom
62 kcal
1 csomag (180 g)
Eisberg Vitamin Mix saláta
17 kcal
15 g
Vitasia wok szósz sweet-chili
95 kcal
250 g
Felix cukormentes ketchup
167 kcal
70 g
Baromfi párizsi
77 kcal
30 g
Família Finom májas
34 kcal
1 darab (89 g)
Póré hagyma
46 kcal
20 g
Füredi füstölt trappista sajt
Mindegy: 965 kcal
Kicsit soknak tűnik, de minden nap sok zöldséget eszem, és abból tudomásom szerint a nagyobb mennyiség is kevesebb kalóriát tartalmaz, mivel a nagy része víz.
Még ezen kívül egy óriás túrórudit szándékozok enni, de majd csak későbben este.
Válaszokat előre is köszönöm :)
Elég hülye egy "étrend". A kakaót csak úgy magában etted, vagy mi? Nem is igazán a mennyiséggel van gond, csak a minőséggel. Össze-vissza eszel, olyan dolgokat, amik még csak nem is laktatnak.
Egy menü lehetne teljes kiőrlésű kifli sonkával, zöldséggel, vagy konzervhal hamlettel, abonbettel, rizses tonhalsaláta, szezámos csirke rizzsel, sült hús házilag sütött krumplival, zab tojással sütve/főzve, resztelt máj főtt krumplival, de még egy főzeléket is be lehet építeni az étrendedbe úgy, hogy jó legyen. Ez viszont így elég gyatra, én biztos nem csak azt a túrórudit kívánnám meg este, hanem felfalnám az egész hűtőt, ha ezeket ettem volna.
Koplalsz, nem rendes ételeket eszel, számolod a kalóriát, mégsem tudod megítélni, hogy ez kevés - s ami a hatalmas zöldségadagodat illeti, ketogén diétában a többszörösét eszem...
A zöldségek kalóriasűrűsége tipikus nem magas, de itt jobbára azok között is kalóriaszegények szerepelnek.
Nem tudom, mi látszik ezen soknak, akár térfogatra is. De a zöldségeknél tényleg nem azt kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!