Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak? 14 éves...

Hogyan fogyjak? 14 éves vagyok és főleg a hasamon van túlsúly. Nem akarom túléheztetni magam. Tudtok kevésbé megterhelőt mondani?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
de qurvára irigyellek 14 vagyok 45 kiló! cserélnék veled ha lehetne, de éna helydben simán csak sportolnék vmit
2010. jan. 19. 17:28
 2/7 A kérdező kommentje:
én is cserélnék veled! mennyit adjak át a 60 kilómból?
2010. jan. 19. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
12őt!
2010. jan. 19. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:

sok oldalon írják, h a lapos has titka a diéta :) vagyis: nem koplalás, félreértés ne essék. hanem életmódváltás. este nincs kenyér, csoki. kevesebb szénhidrát. több rost, gyümölcs, zöldség. több folyadék (de nem cukros löttyök!)

és mozgás! főleg aerob, vagyis fél óra intenzív séta vagy kocogás, lépcsőzés.

2010. jan. 19. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem hasonló paraméterekkel rendelkezünk, igaz, nem tudom, hány centi vagy. Hatvan kiló max 150 centihez mondható kövérnek. Egyszerűen csak egyél egy picit kevesebbet, és válogasd meg, hogy mit. Én a kalóriaszámlálás híve vagyok, sokan utálják, nem tudom, mi vele a bajuk. Nem tizedesjegyre pontosan számolom, de pl. mindig figyelek arra, hogy ne menjek 2000 kcal fölé. Diétás időszakban 1500 körül (sulival), diétás nyári szünet 1200. :) Tuti, hogy így nem fogsz hízni, a fogyáshoz viszont nem árt egy kis mozgás. Hasra felülések, meg pilates (youtube-on keress rá!), lábemelgetés.

A zöldségekkel viszont

2010. jan. 19. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
* vigyázz, mert puffasztanak. :)
2010. jan. 19. 20:29
 7/7 A kérdező kommentje:
kb 163cm vagyok. de azt mondták az egészség napon a védőnők hogy három kilót kell fogynom.
2010. jan. 19. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!