Vajon ez tényleg túlsúly?
Szóval most 155-156 cm magas vagyok és 52 kg.
Szerintem ez nagyon rossz,ráadásul csak 12 éves vagyok.
Nem eszek keveset,de azért nem is zabálok.
Erre még csak azt sem tudom,mondani hogy azért mert magas vagyok,mert nem vagyok az.
Egy héten kétszer járok edzeni,1-1 órát.
Nem nagyon chipsezek,fagyizok vagy ilyesmi mert nem szeretem ezeket.
Mit tudok tenni ? Nem csak azért mert zavar hanem,mert megmértem a testtömeg indexemet (persze gyerek testtömeg index mérővel) és 22.08 volt.
20-ig vékony
20 felett enyhén túlsúlyos
25 felett elhízott
Én ugye az enyhén túsúlyosak közé tartozok e szerint.
És ez nagyon kellemetlen nekem.
Hogyan tudok e kicsit fogyni vagy bármi amitől kicsit vékonyabbnak tűnök ?
min. 4-5 kilót le kéne adnod.
futással, úszással hamar megszabadulhatsz a feleslegtől.
Ez idáig rendben van,de a futást nem nagyon bírom mert 2 perc után teljesen lefulladok.
Az úszás,hát talán :D
csak azt ne mond hogy mérleggel mérted... normális mérést max a sportorvos csinál meg a dietetikus, patikákban is lehet egész jó közelítő értéket kapni, a mérlegek és egyéb b@romságok felejthetőek elfele.
nem ez nem túlsúly. megmondom miért
12 éves vagy. ilyenkor még elég rendes sanszod van hogy a magasságod pl nem végleges. lemehetsz 45 kilóra is, de ha felkapsz még egy 10 centit akkor mókásan fogsz kinézni... mellesleg most alakul a hormonháztartásod, nem kéne alákeverni pont ebben a kritikus időszakban agresszív diétákkal. mozogni mozoghatsz, a heti 2 óra talán picit kevés is, de alapnak jó.
én a helyedben nem aggódnék, nem kéne most modell alakod legyen, mert 1: a pasik nem most kell bomoljanak érted... 2: ha alákeversz a hormonháztartásodnak a menstruációd akár azelőtt megszűnik létezni hogy megjönne egyáltalán, és akkor lehet orvoshoz mászkálni hónapokig és hormonokat szedni amivel hízni fogsz...
3: nem vagy dagadt... még enyhén se...
Rendben. Köszi =)
Igen,valami futást vagy valamit kikéne találnom :)
Szerintem nem vagy túlsúlyos egy kicsit sem.Jó alkatod van
Üdv: a Jós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!