Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon ez tényleg túlsúly?

Vajon ez tényleg túlsúly?

Figyelt kérdés

Szóval most 155-156 cm magas vagyok és 52 kg.

Szerintem ez nagyon rossz,ráadásul csak 12 éves vagyok.

Nem eszek keveset,de azért nem is zabálok.

Erre még csak azt sem tudom,mondani hogy azért mert magas vagyok,mert nem vagyok az.

Egy héten kétszer járok edzeni,1-1 órát.

Nem nagyon chipsezek,fagyizok vagy ilyesmi mert nem szeretem ezeket.

Mit tudok tenni ? Nem csak azért mert zavar hanem,mert megmértem a testtömeg indexemet (persze gyerek testtömeg index mérővel) és 22.08 volt.

20-ig vékony

20 felett enyhén túlsúlyos

25 felett elhízott

Én ugye az enyhén túsúlyosak közé tartozok e szerint.

És ez nagyon kellemetlen nekem.

Hogyan tudok e kicsit fogyni vagy bármi amitől kicsit vékonyabbnak tűnök ?

2011. júl. 31. 11:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
52%

min. 4-5 kilót le kéne adnod.

futással, úszással hamar megszabadulhatsz a feleslegtől.

2011. júl. 31. 11:42
 2/26 A kérdező kommentje:

Ez idáig rendben van,de a futást nem nagyon bírom mert 2 perc után teljesen lefulladok.

Az úszás,hát talán :D

2011. júl. 31. 11:43
 3/26 bix ***** válasza:
57%

csak azt ne mond hogy mérleggel mérted... normális mérést max a sportorvos csinál meg a dietetikus, patikákban is lehet egész jó közelítő értéket kapni, a mérlegek és egyéb b@romságok felejthetőek elfele.

nem ez nem túlsúly. megmondom miért

12 éves vagy. ilyenkor még elég rendes sanszod van hogy a magasságod pl nem végleges. lemehetsz 45 kilóra is, de ha felkapsz még egy 10 centit akkor mókásan fogsz kinézni... mellesleg most alakul a hormonháztartásod, nem kéne alákeverni pont ebben a kritikus időszakban agresszív diétákkal. mozogni mozoghatsz, a heti 2 óra talán picit kevés is, de alapnak jó.

én a helyedben nem aggódnék, nem kéne most modell alakod legyen, mert 1: a pasik nem most kell bomoljanak érted... 2: ha alákeversz a hormonháztartásodnak a menstruációd akár azelőtt megszűnik létezni hogy megjönne egyáltalán, és akkor lehet orvoshoz mászkálni hónapokig és hormonokat szedni amivel hízni fogsz...

3: nem vagy dagadt... még enyhén se...

2011. júl. 31. 11:43
 4/26 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszi =)

Igen,valami futást vagy valamit kikéne találnom :)

2011. júl. 31. 11:50
 5/26 anonim ***** válasza:
szerintem pontosan elég lenne neked, ha nem innál cukros löttyöket és programot szerveznél a barátokkal, családdal, mint pl bicikli, kir1ándulás... ne izgulj, én 10 évesen úgy néztem ki, mint akit éheztetnek:D utána 15 felé elkezdtem hízni. 165 centihez voltam 65 kiló, utána minden fogyókúra nélkül lettem 49. mozogtam végig, nem ettem kevesebbet, voltam orvosnál is, semmi bajom nem volt. alakulni fog még a tested...
2011. júl. 31. 12:13
 6/26 anonim ***** válasza:
Csak egy pici.
2011. júl. 31. 12:15
 7/26 A kérdező kommentje:
Oké.
2011. júl. 31. 12:22
 8/26 anonim válasza:

Szerintem nem vagy túlsúlyos egy kicsit sem.Jó alkatod van

Üdv: a Jós

2011. júl. 31. 12:23
 9/26 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi.
2011. júl. 31. 12:24
 10/26 anonim ***** válasza:
Én 154-155 cm magas vagyok és amikor 12 éves voltam volt, hogy 55kg-ot is mutatott a mérleg, és egyáltalán nem éreztem magam kövérnek. Most 19 vagyok és 47-48 körül mozgok. Teljesen jó vagy.
2011. júl. 31. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!