Szerintetek így összejöhet? Kérlek írjatok!
16/L.175cm vagyok mérés szerint,de szerintem vagyok több,és 86kg.:O nagyon elképedtem,mikor a suliban mérés volt.Kiskorom (6éves) óta duci vagyok,de nem nagyon. A súlyom ingadozik,néha csinibb vagyok,néha nem..
Nem tartom magam annak a hú de kövérnek,mert nem vagyok.Az a baj inkább,hogy nagydarabra hízok. Mindenhol elég nagy vagyok...:S számtalanszor probáltam már lefogyni,egyszer sikerült is 1 honap alatt annyira,hogy mindenki dicsért.akkor rff-et szedtem,és alig ettem. Most meg szeretném változtatni az életem. Arra gondoltam,hogy léböjttel lemegyek 80kgig,és utána pedig a level diétát megcsinálom. 2x5 napot. Tudom,hogy ez nagyon drasztikus kb ez a 20 nap,de nagyon szeretném. persze ezek mellett torna,mozgás,és februártol heti 3-4x konditerem. A határidőm április1. Az úgy is az én napom.:) addig megpróbálok életben maradni,és végre olyan alakot szerezni,amilyenre mindig is vágytam.tudom,hogy sikerülni fog.akkor én leszek majd a legboldogabb,és a legszebb.a fejem nagyon szép,ahoz képest(nem nagyképüség mert sztem minden csajnak az,aki ad magára)és sokan mondják h olyan jo csaj lennék ha lefogynék. szerintetek? bíztassatok légyszii
sztem ez így nagyon jó elgondolás ... csak a level diéta ... :S:S hát... én nem is olyan rég "próbáltam".. bár én csak 5 napot csináltam.. de a második nap nekem olyan hányingerem volt a kajától hogy csuda.. ilyen undorral még sose tuszkoltam le a torkomon a kaját... :S:S Én ezt a fogyókúrát nem ajánlom, mert hát a szénhidrátot totál megvonja és hát azért az is kell.. főleg ha jársz konditerembe. Sztem magad állítsd össze az étrendedet. És ajánlom a www.edzesmester.com - ot. Nagyon jó dolgokat ír, sokat okosodhatsz ha elolvasod a hölgy leveleit.. az utána eszedbe se fog jutni hogy level diétát/vagy másfajtát/ csinálj. Valamint segít abban is hogy hogyan edz. Sok tévhitről fogja felnyitni a szemed.. Ha egy évvel ezelőtt olvastam volna ezeket a leveleket, eszembe se jutott volna megcsinálni a 90 napos diétát például..
De sok sikert. Fiatal vagy még nagyon, a kilók olvadni fognak le rólad ilyen drasztikus fogyókúrák nélkül is. És ha okosan diétázol és mozogsz akkor nem is fog visszajönni.
Na ettől van herótom... A 15.35-ös leírta a tutit. Erre te? Köszi, várom a többit... Nincs többi!!!! Ha meg eldöntötted, hogy ezt a hülyeséget fogod csinálni, akkor minek teszel fel kérdést? Várod, hogy legyen majd olyan hozzászólás ami megerősít, hogy amit csinálsz jó? Ne félj bőven lesz ilyen, mert nagy az isten állatkertje. Te nem jó tanácsokat vársz, hanem megerősítést erre a hülyeségre amit kitaláltál. Akkor meg tényleg csináld, és tapasztald meg milyen jó lesz.
Lusta vagy!!! Amit 15.35 írt az neked túl macerás, ennyi erőt nem akarsz belefektetni. Na hát másképp meg úgysem fog menni, de próbálkozni nyugodtan lehet! Ufff
Meg mondom neked az őszíntét kicsi csajszi!
Örülj neki, hogy van tartaléka a szervezetnek! Egyél bátran,amit akarsz és hagyd fejlődni magad! Így lesz mindened formás, és sokkal egészségesebb leszel felnőtten.
Majd 21 évesen gondolkozz a fogyókurán!
Most még fejlődsz!
HELPer
Találtam valamit a neten:
Miről árulkodhat a női mell mérete?
Itt van szó a fogyókuráról is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!