Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 165 cm és 78 kg vagyok,...

Ha 165 cm és 78 kg vagyok, csináltathatok gyomorszűkítő műtétet? Vagy ez a testsúly még nem indokolja a műtétet?

Figyelt kérdés

A TB csak abban az esetben támogatja, ha extrém módon el van hízva valaki és emiatt esetleg más, az életet veszélyeztető betegségek is fellépnek (pl. magas vérnyomásbetegség, súlyos cukorbetegség, stb, igaz? Szóval a műtét árát magamnak kéne fizetnem, ezzel tisztában vagyok.

Ha máskülönben egészséges vagyok, és csak fogyni szeretnék, de összegyűjtöm a műtét árát, akkor azért még megcsinálják?

2014. szept. 12. 07:56
1 2
 11/11 blazeeee ***** válasza:

És így 3. üzenetben leírnám neked, hogy az úszás nem sokat ér, a lovaglás úgyszintén nem nyerő. Mindkettő remek hobbi, de egyikkel sem lehet fogyni.

ÉS hogy miért jöttek vissza a kilók? MERT FOGYÓKÚRÁZTÁL!

A nevében ott a probléma, hogy ez egy kúra, ami egy darabig tart aztán kész. VISSZA JÖN MINDEN! Nem lefogyni kell hanem ÉLETMÓDOT VÁLTOZTATNI!

Apám 2 hete váltott át arra az életmódra, amit én már egy bő ideje folytatok. Dobtam neki 3 étrendet, kiválasztottunk 1-et belőle. Edzeni nem jár, mert sokat dolgozik, nincs idő rá. 2 hét alatt fogyott le 6 kilót ( 119 volt ), többet eszik mint ezelőtt, van hogy nem tudja megenni a napi adagot. Olyan kajákat eszik, amiket életében nem evett, mert azt hitte, nem szereti: Csirkemell, zabpehely, tej, stb...

2 hete nem értette, hogy lehet megenni ezt a száraz cuccot ( zabpehely ), ráadásul tejjel ( mert ő sose szerette ). Ma azt mondogatja hogy a kedvenc étkezése a reggeli, mert megszerette.

A csirkemellet se szerette, de semmiféle csirkehúst. Napi fél kilót eszik meg, ízlik neki, megszerette.

Életmódot váltott: Egészségesen étkezik, sokkal energikusabb, jobb a közérzete. Eddig rengeteget evett, de most megeszik fél kiló húst egy nap, negyed kiló kőrözött, rizs, stb. Meg se tudja enni néha.

Ezt a változást jómagam és párom szintén bizonyítani tudjuk!

Szóval: Ha szeretnél úgy lefogyni, hogy soha nem vagy éhes, jobb a közérzeted, és sokkal egészségesebb vagy, akkor csak javasolni tudom ezt a típusú életmódot.

2014. szept. 13. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!