Aki fogyni szeretne, az jó, ha CBA Rozskenyeret eszik?
Figyelt kérdés
100 g termékre:
Energiatartalom 1106 KJ (261 Kcal)
Fehérje 8,3 g
Szénhidrát 51,4 g
Zsír 1,6 g
2014. szept. 10. 12:20
1/9 anonim válasza:
Nem javaslom...
2014. szept. 10. 13:02
2/9 anonim válasza:
Miért eszel kenyeret?
2014. szept. 10. 13:03
3/9 anonim válasza:
A fehérnél minden kenyér jobb...Még jobb ha pirítós formájában eszed.
2014. szept. 10. 13:17
4/9 anonim válasza:
Aki fogyni szeretne az csökkenti a szénhidrát bevitelt és kerüli a gyors felszívódású CH-t. A rozskenyér az egész jó. De csak akkor jó ha nincs televágva még pluszba tartósítószerekkel, csomósodásgátlóval és E-számok se legyenek benne. A jó kenyér kb 4-5 összetevőből áll, liszt, víz, élesztő, só, én ilyent szoktam venni. Ellenőrizd az összetevőket :)
2014. szept. 10. 13:18
5/9 anonim válasza:
Ha az összetevők listáján nem a búzaliszt van elöl, akkor jó.
Egyébként a rozskenyér csak rozslisztet tartalmazhat.
2014. szept. 10. 14:08
6/9 A kérdező kommentje:
1-es: miért nem?
2-es: valamit enni kell szerintem...
5-ös: így van rajta: összetevők: liszt (rozs,búza)
Köszi mindenkinek az eddig válaszokat!
2014. szept. 10. 16:28
7/9 anonim válasza:
Valamit enni kell, ez igaz, de húsról,zöldségről,zabról,rizsről hallottál már?
2014. szept. 10. 16:39
8/9 anonim válasza:
Az előző listához (amiről én leginkább csak egyet eszem, a zöldséget, azzal se lakom jól) hozzáteszem a tojást és az olajos magvakat is, illetve a gyümölcsöket (bár ez utóbbi sem segít a jóllakásban, de nem mindenki van vele így). (Magamnál még külön említeni szoktam a zsírt, mert elég fontos a kalóriabevitelemben.)
Oké, ha kenyeret akar valaki enni, egyen, de nagyon sokan remekül elvannak nélküle, pedig változatosan esznek.
2014. szept. 10. 16:48
9/9 anonim válasza:
Az összetevők listáján mindig az van elöl, amiből a legtöbb van a termékben. Ez előírás. Tehát olyan kenyeret/pékárut keress, amiben nincs búzaliszt, hacsak nem hangsúlyozzák ki, hogy teljes kiőrlésű búzaliszt. Utóbbi fogyasztható, a sima búzaliszt a fehérlisztet jelenti, ami kerülendő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!