Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondanátok véleményt nekem...

Mondanátok véleményt nekem erről a cikkidézetről? (fogyós módszerektől ír. )

Figyelt kérdés

"A zsírt a tested hosszú távú energiaforrásként használja, tehát, ha most hirtelen felállsz a számítógéptől, majd visszaülsz, akkor nem a zsírt, hanem egy másik energiaforrást használt a tested. Ha például lesétálnál a 200m-re lévő kisboltig, és vissza, akkor már nagy valószínséggel a zsírodat használná energiaként.

Ezért van az, hogy ha megcsinálsz 15 felülést nagy erőlködve, egy dekát sem fogsz lefogyni, de ha gyorsabb tempóban sétálsz egy jó háromnegyed órát, akkor zsírégető állapotba kerülsz, és beindul a fogyás.

FONTOS! Tehát a fogyáshoz nem feltétlenül a lábad kell emelgetned ráaggatott bokasúlyzókkal, hanem közepes intenzitású mozgást kell végezned!"

ez tulajdonképpen megcáfolja azt, amit rubint réka, norbi, béres alexandra és sokan mások a dvdken csinálnak. akkor hogy is van ez?

2010. jan. 18. 18:11
 1/10 anonim válasza:

Szia!

Ez így van ahogy írja a cikk.

2010. jan. 20. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Amit ír az mind úgy van. Nem tudom norbika és rékuci mit mondd vagy csinál, de ahogy elnézem az ő dvd-ik 60 éves 120 kilós háziasszonyoknak valók, akik életükben nem mozogtak. Fiatal nem kórosan elhízott ember menjen órákat sétálni, futni, bringázni, és mellette járjon konditerembe normális súlyokat emelgetni. Ez a norbiréka bohóckodás azért lett nagy siker, mert elhitette sokakkal, hogy egyszerűen le lehet fogyni. A fogyás 80%-ban a kajától függ...
2010. jan. 20. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Én csak saját tapasztalatot tudok írni.Rajtam kb 4-5 kg felesleg volt,illetve csak alakformálásra volt szükségem,hogy feszesedjek.Nekem futással (napi 4km) és mellette néha tornával semmilyen változást nem sikerült elérnem.Természetesen mellette odafigyeltem az étkezésre is.Mióta rossz idő van nem tudok járni futni,ezért váltottam.Megfogadtam Norbi és Réka tanácsát,miszerint a fehér lisztből készült ételeket és a cukrot szinte teljesen megvontam magamtól.Ha néha-néha eszek ilyesmit azt csakis mértékkel és délelőtt.A szénhidrátbevitel pedig gyümölcs és zöldség formájában szintén a délelőtt folyamán.És a lényeg,hogy minden nap Rubint Réka 20 perces illetve 5 perces videóira tornázom.Az eredmény pedig -4 kg és sokkal feszesebb lettem.A narancsbőröm szinte már nem is látszik.Mivel nem volt rajtam sok felesleg,nem mondom,hogy könnyen ment megszabadulni a 4 kg-tól,de kitartás és kemény munka után meglesz az eredménye.
2010. jan. 20. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Még annyit,hogy fontos a sok folyadék bevitele is.Én napi 3l vizet és zöld teát(cukor nélkül) iszok meg vegyesen.
2010. jan. 20. 18:35
 5/10 maundrel ***** válasza:
a második válaszoló válaszán jót mosolyogtam. :)Megnézném én hogy egy 60 éves és/vagy 120 kilós háziasszony hogyan csinálna végig egy Réka DVD-t vagy egy Norbi féle Kick-box videót. Egyébként a cikk igaz, persze, csakhogy ha, súlyzós gyakorlatokat csinálsz nemcsak fogyni, de izmosodni is fogsz
2010. jan. 20. 18:48
 6/10 A kérdező kommentje:
mostanában úgy csinálom h egyik nap futok félórát, másik nap béres alexandrázok fél órát... nem tudom, kinek van igaza, ezért biztonság kedvéért csinálom vegyesen :D
2010. jan. 20. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:

én egy 17 éves lány vagyok Rubint Rékára tornázom napi fél órát ha tehetem többet 2009-es dwd-ét kombinálva...és megnézném ha egy 60 éves 120kg-os ezt megcsinálná végig!!

Viszont az igazság az hogy december közepe óta csinálom naponta néha kimarat 1-2 nap de semmi fogyást nem értem el még maximum tényleg izmosabb lettem 169 cm és 55 kg vagyok 4-5 kg-tól kéne nekem is megszabadulnom de nekem ezzel a módszerrel amit az előttem szóló írt nem jött össze MÉG...de folytatám(ártani nem fog)&

2010. jan. 20. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene olyanról nyilatkozni, amit valaki nem ismer. Norbi és Réka DVD-i nagyon fárasztóak és megmozgatnak. Én fiatal, 19-20 éves voltam, mikor tornáztam rájuk 75 kilósan és még úgy sem tudtam jó sokáig végigcsinálni őket. Csináld őket meg, meglátod, hogy olyan, mint a pilates - baromi egyszerűnek tűnik, mikor nem csinálod őket, aztán, ha meg kell csinálnod a gyakorlatokat, rájössz, hogy milyen nehezek...Norbinak vannak külön DVD-i nagyon kövéreknek, mert ők nem is bírnának a normállal kezdeni...egyébként Norbi sosem mondta, hogy nem jó a séta, a futás, a biciklizés, de egy kismama, mint pl. én, ezeket ritkán tudom megoldani a gyerek mellett, viszont bent a lakásban tudok tornázni. Azt meg nem tudom hová tenni, hogy azt írta az egyik fenti válaszoló, hogy ez a kórosan elhízottaknak való DVD. Hát persze, ezen mit kell csodálkozni?! Ha valaki nagyon el van hízva, nem fog lefutni 3 kilométert naponta és valószínűleg, hogy 3 kiló súlyfelesleggel nem fogja ezeket a DVD-ket megvenni, szóval persze, hogy a kórosan elhízottaknak van. Csakhogy a kóros elhízottság kb. 80 kilónál kezdődik egy nőnél, szóval nem kell hozzá 120-nak lenni.

A cikkhez: igen, igaz, amit ír, ugyanis a zsírégetés nem egyből indul be. Ezért jók az olyan műveletek, amik több időt igényelnek, míg elkezdődik a zsírégetés, de szerintem múlik ez még azon is, hogy milyen intenzitással sétálsz, mert a pulzusszám is számít. Szerintem nem cáfol rá Norbiékra, hiszen ők sem 15 felüléstől várnak csodát.

2010. jan. 21. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogyha valaki mindent összeeszik, nem változtat a táplálkozási szokásain, akkor tök mindegy, hogy Rékára tornázik, fut vagy gyalogol, nem fog fogyni, mert nem fog tudni 1000 többlet kalóriát elégetni. A táplálkozáson több múlik, mint a mozgáson.
2010. jan. 21. 11:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Réka tudtommal testnevelési egyetemet végzett szóval biztos ért hozzá,+ norbi is. Én 100 kg vagyok sajnos,és egyelőre maradok a napi 1 órás tempós sétánál,amíg kicsit könnyebben én is el tudom végezni ezeket, de hát valahol el kell kezdeni.
2010. jan. 21. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!