Mondanátok véleményt nekem erről a cikkidézetről? (fogyós módszerektől ír. )
"A zsírt a tested hosszú távú energiaforrásként használja, tehát, ha most hirtelen felállsz a számítógéptől, majd visszaülsz, akkor nem a zsírt, hanem egy másik energiaforrást használt a tested. Ha például lesétálnál a 200m-re lévő kisboltig, és vissza, akkor már nagy valószínséggel a zsírodat használná energiaként.
Ezért van az, hogy ha megcsinálsz 15 felülést nagy erőlködve, egy dekát sem fogsz lefogyni, de ha gyorsabb tempóban sétálsz egy jó háromnegyed órát, akkor zsírégető állapotba kerülsz, és beindul a fogyás.
FONTOS! Tehát a fogyáshoz nem feltétlenül a lábad kell emelgetned ráaggatott bokasúlyzókkal, hanem közepes intenzitású mozgást kell végezned!"
ez tulajdonképpen megcáfolja azt, amit rubint réka, norbi, béres alexandra és sokan mások a dvdken csinálnak. akkor hogy is van ez?
Szia!
Ez így van ahogy írja a cikk.

én egy 17 éves lány vagyok Rubint Rékára tornázom napi fél órát ha tehetem többet 2009-es dwd-ét kombinálva...és megnézném ha egy 60 éves 120kg-os ezt megcsinálná végig!!
Viszont az igazság az hogy december közepe óta csinálom naponta néha kimarat 1-2 nap de semmi fogyást nem értem el még maximum tényleg izmosabb lettem 169 cm és 55 kg vagyok 4-5 kg-tól kéne nekem is megszabadulnom de nekem ezzel a módszerrel amit az előttem szóló írt nem jött össze MÉG...de folytatám(ártani nem fog)&

Szerintem nem kellene olyanról nyilatkozni, amit valaki nem ismer. Norbi és Réka DVD-i nagyon fárasztóak és megmozgatnak. Én fiatal, 19-20 éves voltam, mikor tornáztam rájuk 75 kilósan és még úgy sem tudtam jó sokáig végigcsinálni őket. Csináld őket meg, meglátod, hogy olyan, mint a pilates - baromi egyszerűnek tűnik, mikor nem csinálod őket, aztán, ha meg kell csinálnod a gyakorlatokat, rájössz, hogy milyen nehezek...Norbinak vannak külön DVD-i nagyon kövéreknek, mert ők nem is bírnának a normállal kezdeni...egyébként Norbi sosem mondta, hogy nem jó a séta, a futás, a biciklizés, de egy kismama, mint pl. én, ezeket ritkán tudom megoldani a gyerek mellett, viszont bent a lakásban tudok tornázni. Azt meg nem tudom hová tenni, hogy azt írta az egyik fenti válaszoló, hogy ez a kórosan elhízottaknak való DVD. Hát persze, ezen mit kell csodálkozni?! Ha valaki nagyon el van hízva, nem fog lefutni 3 kilométert naponta és valószínűleg, hogy 3 kiló súlyfelesleggel nem fogja ezeket a DVD-ket megvenni, szóval persze, hogy a kórosan elhízottaknak van. Csakhogy a kóros elhízottság kb. 80 kilónál kezdődik egy nőnél, szóval nem kell hozzá 120-nak lenni.
A cikkhez: igen, igaz, amit ír, ugyanis a zsírégetés nem egyből indul be. Ezért jók az olyan műveletek, amik több időt igényelnek, míg elkezdődik a zsírégetés, de szerintem múlik ez még azon is, hogy milyen intenzitással sétálsz, mert a pulzusszám is számít. Szerintem nem cáfol rá Norbiékra, hiszen ők sem 15 felüléstől várnak csodát.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!