Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend 1 hónapig hatásos...

Ez az étrend 1 hónapig hatásos lehet?

Figyelt kérdés

Nem eszem sokat egy nap, munkahelyemen eszek egy szendvicset (1 szelet kenyérből), ha hazajövök még 6 elött eszem egy normál (nem nagy tányér) főtt ételt és ezek mellé napi 2,5 liter víz, vagy édesítős tea szokott társulni. Az útóbbi fél évben mégis drasztikusan meghíztam. Olyan 7-8 kg-tól szeretnék megszabadulni, persze nem egyik napról a másikra. Ha bevezetek egy hónapra egy ilyen étrendet szerintetek lesz értelme?

1 napi bevitel lenne 9 körül egy alma, délben egy teljes kiőrlésű vagy rozsos zsemle egy kis dobos kefírrel vagy natúr joghurttal, 3-4 óra körül pedig pár darab korpovit keksz. A folyadékbevitel maradna amilyen volt. Vélemények?

21/L

2014. szept. 8. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyi kaja mellett (persze a kaja minősége se mindegy, de mennyiségre igen kevéske) meghíztál, akkor ott valami anyagcsere vagy hormonális zavar van, azt ki kell vizsgáltatni, és az előírt életmódot kell tartani.
2014. szept. 8. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel, eddig is alig ettél, ez nem normális.

Semmiképp ne kezdj el koplalni, amit összeírtál, az párszáz kalória, gyakorlatilag fehérje és zsír nélkül, a dolog iróniája, hogy azok eszenciális tápanyagok, míg a szénhidrát nem (s bár normális dolog szénhidrátot is enni, azt pont nem kekszből és zsemléből kéne). Nyilván rengeteg vitamin és sokféle tápanyag hiányzik a tervből, felejtsd el sürgősen.

2014. szept. 8. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy vérképet csináltass előtte, derüljön ki, mitől hízol.

A fogyás nem a kevés ételtől lesz. Nem derül ki, milyen az a főtt étel este. Reggl inkább egyél rendesen, pld gabonakását gyümölccsel. A műkajákat alapból mellőzd, joghurtot, bolti péksütit, kekszet, túl mű. Egyél sok nyers salátát. A sok víz jó, de önmagában nem csodaszer. Olvass utána az egész témának, és lehet, vmi mozgás is kell, min. hogy egy megállóval előbb szállsz le.

2014. szept. 9. 05:13
 4/4 A kérdező kommentje:
4 hónapig kerékpárral mentem dolgozni, 8 km-es távon. Bíztam benne hogy használ de semmi. Arra nem is gondoltam hogy hormonális gond lehet. Mindenesetre köszönöm a tanácsokat.
2014. szept. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!