Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A legtöbb elhízott gyerekből...

A legtöbb elhízott gyerekből miért lesz felnőttként is kövér? Miért nem fogynak le?

Figyelt kérdés

2014. szept. 4. 23:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
67%
Mert a szülei nem nevelik a "normális" táplálkozásra. Kicsiként még aranyos, ha nagyok a combik, meg a pocak hurkás, de nem értik meg, hogy fel fog nőni és gúnyolni fogják és felettébb taszító egy dagadt felnőtt.
2014. szept. 5. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
6%

"Nem kövér LESZ, kövér MARAD.

Úgy írod, mintha 18 évesen jönne egy tündér és megkérdezné, te mi szeretnél lenni, kövér vagy sovány?"

Most komolyan ez a hülyeség a 100%-os válasz?????!!!!!

Egy átlagos elhízott gyerek legyen 8 éves, azon van kb. 5 kiló felesleg. Egy átlagos körvér felnőttön meg 35 kiló zsír! És még lehet hogy keveset is mondtam. Az a 30 vagy még több kg háj nem jön fel csak úgy magától!

Igenis a szülő felelőssége a dolog! Nekem volt lány osztálytársam, aki alsóban még duci volt, de felső osztályban már vékonyodott és a mai napig szép formás maradt.

Ugyanakkor ismerek lányt, akit én beszéltem le hosszasan tavaly arról a sok nasiről amit az anyja hordott neki haza a boltból szatyorszámra! Egyfolytában adta neki, még az asztalra is kirakta neki a gép mellé. Nálunk gyümölcskosár van az asztalon, ott csokikosár volt!

2014. szept. 6. 11:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem írt hülyeséget. Miért öt kiló a max, ami lehet a gyereken? De mindegy is, a rossz szokásokat kezdi gyerekkirban, s viszi tovább, ezért kúsznak fel a kilók, s bizony kövér marad.
2014. szept. 6. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!