A legtöbb elhízott gyerekből miért lesz felnőttként is kövér? Miért nem fogynak le?
"Nem kövér LESZ, kövér MARAD.
Úgy írod, mintha 18 évesen jönne egy tündér és megkérdezné, te mi szeretnél lenni, kövér vagy sovány?"
Most komolyan ez a hülyeség a 100%-os válasz?????!!!!!
Egy átlagos elhízott gyerek legyen 8 éves, azon van kb. 5 kiló felesleg. Egy átlagos körvér felnőttön meg 35 kiló zsír! És még lehet hogy keveset is mondtam. Az a 30 vagy még több kg háj nem jön fel csak úgy magától!
Igenis a szülő felelőssége a dolog! Nekem volt lány osztálytársam, aki alsóban még duci volt, de felső osztályban már vékonyodott és a mai napig szép formás maradt.
Ugyanakkor ismerek lányt, akit én beszéltem le hosszasan tavaly arról a sok nasiről amit az anyja hordott neki haza a boltból szatyorszámra! Egyfolytában adta neki, még az asztalra is kirakta neki a gép mellé. Nálunk gyümölcskosár van az asztalon, ott csokikosár volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!