Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér vagyok de jól érzem...

Kövér vagyok de jól érzem magam így . Ez baj?

Figyelt kérdés

170cm / 72kg .. mindenki mondja hogy kövér vagyok és fagyjak.. de én nem akarok . szeretek enni . boldoggá tesz . és szerintem csinos vagyok

15/L

2014. aug. 25. 11:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
kuldj kepet privibe:)
2014. aug. 25. 11:46
 2/16 anonim ***** válasza:
miert lenne baj?
2014. aug. 25. 11:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Ezt inkább Emberek témakörben tedd fel.
2014. aug. 25. 11:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Ez akkor nem baj, ha sokat mozogsz (sportolsz), mert akkor nem elsősorban háj. Egyetlen gond, hogy a térdizületnek nem tesz jót hosszabb távon.
2014. aug. 25. 12:12
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha te jól érzed magad, akkor senkinek semmi köze hozzá.

Kivéve, ha betegesen kövér lennél, mert akkor a családodnak egyenesen kötelessége megpróbálni segíteni. De ilyen adatokkal erről azért nincs szó.

2014. aug. 25. 12:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. aug. 25. 12:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Az súlyod és a magasságod alapján nagyon csinos lehetsz, annyi hogy nem látszanak ki a csontjaid ami JÓ. Neked végre van egészséges önképed, örülök hogy nem akarsz 50kiló lenni. biztos szép vagy.
2014. aug. 25. 12:48
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell mindenkinek kötelezően gebének vagy sportolónak lennie. Mert már ez is túlzás, hogy mindenkitől ezt vagy azt várják el.

De nyilván azért van egy határ, amikor már nem kis finom formás az illető, hanem hájas, kövér és egészségtelen.

Így kép nélkül nehéz eldönteni, hogy te milyen vagy.

Azért ha jól is érzed magad, figyelj oda a mozgásra, az evésre is. Okés, hogy szeretsz enni, egyél is mindenfélét, de nem tömd magad, és ne nassolj. De az egészséged érdekében, nem azért, hogy hogyan nézel ki.

2014. aug. 25. 12:50
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez még nem olyan vészes, láttam már lányt, aki a számai alapján picit kövérebb volt és szexi, pedig én mindkét nemben alapvetően a karcsúbbat (de nem véznát) tartom szépnek.

Ahogy írták, nem mindegy, ebből mennyi a zsír.

Az fontos, hogy egyél egészségesen (de hogy az milyen, arról megoszlanak a vélemények), mozogj és ne hízz többet, mert ez még nem vészes, de a nagy súlyfelesleg már árt az egészségnek. Ha kicsit is hízékony vagy és szeretsz enni s idősödsz, félő, hogy megszalad a súlyod, na azt ne hagyd.

2014. aug. 25. 12:56
 10/16 anonim ***** válasza:

szia:)én 170cm/70kg nekem is mondják(főként család),hogy kövér vagyok meg legalább 15 kg adjak le.Én szeretném csak lusta vagyok fogyókúrázni.Én is szeretek enni :D

nekem nem jó így de örülök,hogy neked sikerült elfogadnod és csinosnak érezned magad:)

17/L

2014. aug. 25. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!