Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér vagyok de jól érzem...

Kövér vagyok de jól érzem magam így . Ez baj?

Figyelt kérdés

170cm / 72kg .. mindenki mondja hogy kövér vagyok és fagyjak.. de én nem akarok . szeretek enni . boldoggá tesz . és szerintem csinos vagyok

15/L

2014. aug. 25. 11:40
1 2
 11/16 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Nincs ezzel gond. Fiatalon az ember jól viseli. Majd fog zavarni, amikor 30 kilóval nehezebbek lesztek 10-15 év múlva. Ilyenkor sokkal könnyebb változtatni még. Később majd lesz siránkozás.
2014. aug. 25. 16:23
 12/16 A kérdező kommentje:
sportolni nem igazan szoktam mert nem birok asztmas vagyok. de tornazni naponta egy orat szoktam . tudom hogy nem sok de jobb mint a semmi
2014. aug. 25. 17:57
 13/16 anonim ***** válasza:
azért ezekkel a számokkal te aligha lehetsz kövér, maximum husis, az egészséged nincs veszélyben, csak vigyázz, nehogy elszaladjon veled a ló
2014. aug. 26. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:

De, egy óra sok, ha intenzív... Még fél se lenne kevés.

(Sosem tornáztam annyit, bár én lusta vagyok.)

2014. aug. 26. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia sorstárs! :D

Én is 15 vagy,170 centi és 70 kiló!

Nekem is sokat mondták,hogy kövér vagyok,meg mázsás malac,meg a tesóim az ólba laknak,stb.,stb.,engem mondjuk mindig szíven is ütött! A mai napig hányok,ha a tükörbe nézek,de nem fogyókúrázom,mert kamaszkorba kb. lehetetlen,csak vívnám a harcom a hormonokkal,és valószínűleg belefáradnék ebbe a folytonos harcba a fogyókúrával,és 18-19 éves koromban,amikor már tök szépen lehet fogyózni,az egészhez semmi kedvem nem lenne!

Szóval még várok 3-4 évet,és akkor jöhet az átalakulás! :)

Igazából én lovagolok,és sokat sétálok,biciklizek,és futkározom,szóval nekem a sport is pipa! :)

Én is szeretek enni,nekem is az boldogság néha néha egy rossz napon,de én viszont nem tartom magam csinosnak,és mások sem(pedig néha jólesne)!!

De boldog vagyok,vidám,mosolygós,optimista,és kezdem egy kicsit a külsőm kizárni! :)

2014. aug. 27. 08:59
 16/16 anonim ***** válasza:
A kövér csajok bejövősek :D 23/f
2015. nov. 3. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!