Kövér vagyok de jól érzem magam így . Ez baj?
170cm / 72kg .. mindenki mondja hogy kövér vagyok és fagyjak.. de én nem akarok . szeretek enni . boldoggá tesz . és szerintem csinos vagyok
15/L
De, egy óra sok, ha intenzív... Még fél se lenne kevés.
(Sosem tornáztam annyit, bár én lusta vagyok.)
Szia sorstárs! :D
Én is 15 vagy,170 centi és 70 kiló!
Nekem is sokat mondták,hogy kövér vagyok,meg mázsás malac,meg a tesóim az ólba laknak,stb.,stb.,engem mondjuk mindig szíven is ütött! A mai napig hányok,ha a tükörbe nézek,de nem fogyókúrázom,mert kamaszkorba kb. lehetetlen,csak vívnám a harcom a hormonokkal,és valószínűleg belefáradnék ebbe a folytonos harcba a fogyókúrával,és 18-19 éves koromban,amikor már tök szépen lehet fogyózni,az egészhez semmi kedvem nem lenne!
Szóval még várok 3-4 évet,és akkor jöhet az átalakulás! :)
Igazából én lovagolok,és sokat sétálok,biciklizek,és futkározom,szóval nekem a sport is pipa! :)
Én is szeretek enni,nekem is az boldogság néha néha egy rossz napon,de én viszont nem tartom magam csinosnak,és mások sem(pedig néha jólesne)!!
De boldog vagyok,vidám,mosolygós,optimista,és kezdem egy kicsit a külsőm kizárni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!