Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Félek, hogy teljesen szétesek...

Félek, hogy teljesen szétesek a fogyástól. Mit tegyek? .

Figyelt kérdés
100 kg vagyok, 15 éves. Írt fel a doki reductilt. Olvastam, hogy valaki 1 hónap alatt 10 kg-ot fogyott... Félek, hogy az arcom teljesen ráncos lesz, meg ilyenek.. :S
2010. jan. 17. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 15 vagy, a bőröd rugalmasabb mint egy pl.35 évesnek. Ha lassan fogysz, és tornázol is közben, nem lesz ráncos a bőröd sehol. A bőr egy elsztikus valami, lassú fogyásnál szépen idomul, de hirtelen fogyásnál van,hogy berepedezik, és ráncosodik. Ügyelj sarra,hogy igyál eleget. /napi 2-3 liter folyadékot/
2010. jan. 17. 18:51
 2/7 A kérdező kommentje:

3-4,5 litert iszok naponta :)

Hát remélem, hogy nem fog lógni.. Sportolni fogok.

2010. jan. 17. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok. Csak sok sikert és kitartást szeretnék kívánni neked! :-))
2010. jan. 17. 18:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon aranyos vagy! :)
2010. jan. 17. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
én 35 vagyok tavaly 30 kilót fogytam,9 hó alatt,nem lett ráncos az arcom. Vettem jó arckrémet
2010. jan. 17. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
19%
egyél cementet és nem fogsz szétesni
2010. jan. 17. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Helló !

Hát sztem is ügyelj arra, hogy csak mértékkel fogyj ! Én félig meddig megtapasztaltam mit jelent szélsőségesnek lenni, sem a pszichémnek , sem a bőrömnek nem tett jót a hirtelen fogyás, ugyanis olyan fehér csikok maradtak a combjaimon. Na jó, nem panaszkodok, nem vészes és már nem látszik annyira, de minek te is megjárd ugyanezt ? :D

1ébként én is sok sikert kivánok , nagyon sikeres leszel, ha ilyen súllyal fogyizáson vagy, mások tömik magukba a chipseket, szal minden elismerésem és majd meglátod, hogy egy napon csak egy rossz emlék lesz ! :-)

15/ L vagyok, ha érdekelne :-P

2010. jan. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!