Veszélyes lehet ha valaki alig eszik rendesen?
Saját tapasztalat. Egyszer ezt elkezdtem, csak 5 kilót szerettem volna fogyni, ám hirtelen lement rólam 12, és utána már nem is bírtam enni, hiába szerettem volna, míg végül már -20-nál tartottam (ekkor már alig 30 kiló voltam, 19 évesen). De akkor már csak orvosi segítséggel tudtam megállni és visszaszedni valamennyit, de ahhoz is fél év kellett. Ez olyan két éve volt, azóta nincs igazából menstruációm, csak 4-5 havonta egy kis barna folt. A hajam úgy kihullott, de ez már akkor, mikor elkezdtem felszedni pár kilót, hogy parókát kellett hordanom. Másik dolog, hogy a szervezet rááll erre, és ha elkezdesz többet enni, azonnal visszajöhet akár a leadott duplája is. A csontjaid is elgyengülnek, az izmod mind lemegy, hatalmas vitaminhiányod lesz. A fogaid is gyorsan szétmennek. És úgy alapból a szervezetnek sem jó ez a hirtelen változás.
És igen, ez egy nagyon rossz módszer a fogyásra, bár én belátom, hogy nem tanultam belőle. Ha egyszer azt látom, hogy a szerintem megfelelő súlynál csak 1 kilóval is nehezebb vagyok, rögtön újra elkezdem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!