AKIKNEK MÁR SIKERÜLT! Így le tudok fogyni? (TÖBBI LENT)
Szeretnék legalább 20kg-tól megszabadulni
2015 Júniusára. Azaz majdnem 10 hónap alatt.
A következő lenne az étrend
Reggelire: Joghurt+müzliszelet
Tízórai: Alma
Ebéd: Csirkemell+Zöldségsali
Uzsonna: Joghurt
Vacsi: Zöldségsali
SOK VÍZ
Persze nem ezt enném 10hónapon keresztül. Leves sok gyümölcs zöldség barna kenyér és sok más egészséges dolog.
Szóval. üdítő/ csoki / fehér kenyér miegymás kizárva!
Mivel nincs konditerem a közelbe, ezért itthon végeznék aerob gyakorlatok illetve van Elliptikus trénerem.
Heti 5x 30-40percre gondoltam.
ÍGY SIKERÜLHET? Igazából inkább életmód változtatás mint fogyókúra mert nem állnék vissza a mostani életvitelemre semmiképp.
A húsban nem, de a zöldségben elég szénhidrát van, már ha eleget eszik belőle az ember. Legalábbis sok embernek elég, van, aki nem bírja rizs és hasonlók nélkül, én is együtt élek egy olyannal :)
Én speciel nem húsból vagy szénhidrátból merítek energiát, OK, nem tipikusan étkezem, de eléggé bizonyítja, hogy másból is lehet (s nem vagyok ezzel egyedül, távolról sem). Mégis mi a csudát csinálnánk a makrotápanyagokkal? Ami szénhidrát, az energia, a többi pedig nem?
Csak mert nem eszik az ember kenyeret, üdítőt és csokit, még nem tuti, hogy fogyni fog. Ebben nincs semmi meglepő.
Gyümölcs: tele van cukorral, marhára nem fogyókúrás kaja
Műzliszelet? :D:D Tele van cukorral, szar.
A többi oké. A joghurtból pedig natúr legyen. Hiszen tudod, gyümölcsjoghurt: TELE VAN CUKORRAL :)
És mi a fogyás legnagyobb ellensége? Na na? A cukor, ami egy gyorsfelszívódású szénhidrát, megdobja a vércukorszintet az egekig, utána 1 óra múlva éhes leszel. És ez szépen zsírban raktározódik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!