Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » AKIKNEK MÁR SIKERÜLT! Így le...

AKIKNEK MÁR SIKERÜLT! Így le tudok fogyni? (TÖBBI LENT)

Figyelt kérdés

Szeretnék legalább 20kg-tól megszabadulni

2015 Júniusára. Azaz majdnem 10 hónap alatt.

A következő lenne az étrend

Reggelire: Joghurt+müzliszelet

Tízórai: Alma

Ebéd: Csirkemell+Zöldségsali

Uzsonna: Joghurt

Vacsi: Zöldségsali

SOK VÍZ

Persze nem ezt enném 10hónapon keresztül. Leves sok gyümölcs zöldség barna kenyér és sok más egészséges dolog.

Szóval. üdítő/ csoki / fehér kenyér miegymás kizárva!

Mivel nincs konditerem a közelbe, ezért itthon végeznék aerob gyakorlatok illetve van Elliptikus trénerem.

Heti 5x 30-40percre gondoltam.

ÍGY SIKERÜLHET? Igazából inkább életmód változtatás mint fogyókúra mert nem állnék vissza a mostani életvitelemre semmiképp.

2014. aug. 31. 19:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Sztrit, a zöldségbe és a húsba nincs elég szénhidrát:-) És csupa ökörséget beszélsz.Te szerinted a szervezeted a húsból nyeri az energiát? Nem! A szénhidrátból.És ha a kérdező lemond az üditőről a csokiról és a kenyérről is(barna kenyérről is)akkor garantálom hogy lefog fogyni.Ha nem tornászik elég idétlen teste lesz, de ha heti5X 30 percet intenziven sportol, igenis jól fog kinézni. Nem másnak kell tetszeni, csak magad érezd jól és legyen önbizalmad:)
2014. aug. 31. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:

A húsban nem, de a zöldségben elég szénhidrát van, már ha eleget eszik belőle az ember. Legalábbis sok embernek elég, van, aki nem bírja rizs és hasonlók nélkül, én is együtt élek egy olyannal :)

Én speciel nem húsból vagy szénhidrátból merítek energiát, OK, nem tipikusan étkezem, de eléggé bizonyítja, hogy másból is lehet (s nem vagyok ezzel egyedül, távolról sem). Mégis mi a csudát csinálnánk a makrotápanyagokkal? Ami szénhidrát, az energia, a többi pedig nem?

Csak mert nem eszik az ember kenyeret, üdítőt és csokit, még nem tuti, hogy fogyni fog. Ebben nincs semmi meglepő.

2014. aug. 31. 22:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Gyümölcs: tele van cukorral, marhára nem fogyókúrás kaja

Műzliszelet? :D:D Tele van cukorral, szar.

A többi oké. A joghurtból pedig natúr legyen. Hiszen tudod, gyümölcsjoghurt: TELE VAN CUKORRAL :)

És mi a fogyás legnagyobb ellensége? Na na? A cukor, ami egy gyorsfelszívódású szénhidrát, megdobja a vércukorszintet az egekig, utána 1 óra múlva éhes leszel. És ez szépen zsírban raktározódik :-)

2014. szept. 8. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!