Hogyan fogyjak le a combomról hogy ha anyámék nem engednek el futni és edzeni sehova és nincs otthon tornagépünk?
Calisthenic.
Helyi zsírégetés meg nincs!
Ezek a gyakorlatok szerintem otthon is végezhetőek.
Futni pl. az udvarotokon is lehetne,ha van.Ha meg pl. kicsi,akkor fuss kis területen többet,és szerintem az is használ.
Meg diéta.
Ettől jobb ötleteim nincsenek.Egyébként én is szeretnék/szerettem volna combról fogyni.Csak a rohanó életmódom (főleg suli miatt,közben)nem biztos hogy megengedi a sok mozgást,vagy valami egészséges étkezést.
Mondjuk én nem akarok futni, de a power walkingot szeretem, nagyságrendekkel brutálisabb, mint felmenni egy hegyre :) Mondjuk én lábsúlyt és kézi súlyzót is használok közben :P
Rengeteg tornagyakorlatot, súlyzózást végezhetsz otthon. Nem muszáj futni, de persze azt is lehet.
Az mindegy, honnan akarsz fogyni, úgyse nagyon befolyásolhatod. Az étrend pedig többet számít, mint a mozgás, de természetesen mozogni is érdemes, több okból, egészség, kinézet, a fogyást is gyorsíthatja, ha nem eszel miatta többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!