Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mai...

Mi a véleményetek a mai étkezéseimről? A kalóriabázis eléggé összezavart (ahol új tag vagyok), eléggé összezavart.

Figyelt kérdés

Reggeli: zabkása egy fél őszibarackkal, kávé

Tízórai: sajnos kimaradt, de nem keltem korán, és viszonylag hamar ebédeltem.

Ebéd: halászlé tészta nélkül, zabpalacsinta, golden alma és a reggeli barack másik fele

Délutáni nasi: 2 gombóc fagyi (tudom, ez nem valami jó, de randim volt és mindjárt vége a nyárnak én meg gyengus vagyok - hozzáteszem, a "délutáni nasi" nem rendszeres, normális uzsit szoktam enni)

Vacsora: go protein szelet, túró

Elég soknak tűnt amit ettem, vagyis nem voltam éhes, de mégis alig 1100 kcalt számolt össze a kalóriabázis. Olyan kevésnek tűnik ahhoz képest, hogy még bűnöztem is.

2014. aug. 29. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha olyan ételeket eszel, amiben nem sok a kalória, de laktanak, akkor nem leszel éhes. Tulajdonképpen ez a jó, akkor tudsz tartósan fogyni, ha közben nem éhezel.
2014. aug. 29. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Keveset ettél, az sem volt zsíros, nem csoda, hogy nem rengeteg kalória.

Mennyi volt a fehérje? Az ebédben volt valami pici s a vacsorában ismeretlen mennyiségű, egyébként nem jellemző. Sose szokom meg, hogy az emberek nagy része szénhidráttal fogyózik. Úgy értem, szinte csak szénhidrátos ételeket eszik főétkezésekre, egymás után.

2014. aug. 29. 22:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, köszönöm a válaszodat!

Második: természetesen neked is köszönöm, de reagálnék is. A kalóriabázis ugye megadja azt is, hogy a nap során mennyi szénhidrátot, fehérjét és zsírt vittem be, a tegnapi étkezéseim alapján ezek a következők: fehérje-77gr, szénhidrát:120gr, zsír-26gr. Nem tudom, ez mennyire reális, az oldal szerint a fehérje elég volt, szénhidrátból és zsírból keveset vittem be (ch-ből mehetett volna még 161 gr, zsírból 42 gr).

Igazából régebben már elég sokat fogytam, akkor csak az ösztöneimre hallgattam étkezés terén és sokat sportoltam, aztán nyáron híztam pár kilót, most azokat szeretném leadni, és tudatosabban étkezni, elsősorban azért regiztem a kalóriabázisra.

2014. aug. 30. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!