A kaloriabazis.hu oldallal kapcsolatos kérdések?
Figyelt kérdés
Tegnap este kezdtem el használni az oldalt és be is írtam, hogy mit ettem tegnap egész nap. Ma viszont még mindig a 'ma' jelenik meg és hogyha a mai napot szeretném beírni akkor a holnapra kell kattintanom. Sajnos nem tudom lezárni a napot. Ez azért van, mert érzékeli, hogy még nem telt el a 24 óra?2014. jan. 15. 13:33
1/6 anonim válasza:
Ez azért van, mert ha számolgatod az ételedet (ami természetellenes sajnos) ahelyett hogy pusztán jókat ennél jóllakásig, akkor a napodat sem tudod normálisan lezárni. És ezt az oldal is tudja :))
2/6 anonim válasza:
mindennap azt írja ki, hogy "ma", ami az adott napra vonatkozik
nem kell lezárni a napot, de ha értékelni akarsz egy napot, akkor van egy olyan gomb, hogy nap kiértékelése
egyébként meg visszamehetsz bármelyik napra, ha meg akarsz valamit nézni, ha a "ma" melletti bal nyílra rámész, akkor a "tegnapot" mutatja :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De akkor a mánál mindig látom a tegnapi kajákat beírva? Azt hittem minden nap új...
Bocsi ha rosszul fogalmazok, de még új vagyok nagyon az oldalon.
2014. jan. 15. 14:02
4/6 anonim válasza:
Nemkellene látnod, nekem minden nap 1új lap nyílik meg.
5/6 anonim válasza:
Nem kéne látnod a tegnapi kaját. Tegnap mikor írtad? Nem lehet, hogy éjfél után, azért írja a mához???
6/6 A kérdező kommentje:
De igen, éjfél után írtam ki. Ez lehetett a gond. Köszi mindenkinek a választ!
2014. jan. 15. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!