Ti hisztek ebben a rendszerben?
Szóval van ez a KalóriaBázis...13 éves fiú vagyok,172 cm és 70 kiló,szeretnék lefogyni 64 kilóra...Szóval megnéztem,ezt úgy tudom megoldani,hogy napi 750 kcal-t fogyasztok...Az a FŐ KÉRDÉSEM,hogy igaz,hogy a szervezet ,,alapjáratban,, feldolgoz 2470 kcal-t?
Csak azért kérdem,mert : Szóval,ma fogyasztottam 648.83 kcal-t,a testem alapjártatban 2470 kcal-t égetett el,és sportolással még égettem 143.49-et...Erre azt írja,hogy ma 1953.56 kalóriát égettem el...Ezzel a módszerrel 4 hét alatt érném el az ideális testsúlyt...
IGAZ LEHET EZ?ÉRDEMES FOLYTATNI? :)
Előre is köszi! :))
Jóég te gyerek..:D
2470 amúgy egy felnőtt férfi adagja, aki könnyebb fizikai munkát végez.
Viszont 750 kalória komoly koplalás. Én 18 éves csaj létemre 1500-600-al fogytam.
Nehogy folytasd...:D Inkább használd ki hogy nyár van még másfél hétig, egyél rendesen, és mozogj többet amíg megteheted.
Csak kíváncisságól.... mivel vitted be ezt az eszméletlen kevés kalóriát? Mit ettél? CSAK a reggelim mozgott ekörül energia mennyiségben...:D (bár igaz én súlyt tartok)
nekem még 4 hétig vakáció van :)erdélyi vagyok :DD
Egyébként nem tudom miért van,azt írtam be,h 13 éves vagyok,de most átálítom ülő életmódra :) (2156 alapjárat,ez normális?) :)
és hogy mit ettem?
1 szelet (25 g) vajas-lekváros kenyér (25g) 84 kcal
1 szelet sonka (13g) 20 kcal
200 gr. Diétás zöldbableves,180 g krumplipüré,35g főtt disznóhús,1db paradicsom,2 szelet szalámi,10 g mozarella,1 db főtt tojás,1 alma :))
Te mennyit fogytál? :))
én is 1500-1800 kalóriával fogytam, ennyit ettem, plusz mozogtam is, Heti fél-egy kiló ment le, összesen 25, és évek óta tartom is.
Tessék rendsen enni, mert a lelassuló anyagcsere sok minden, de nem fogyókúrasegítő.
Jó most megnéztem énis egy ilyen kalkulátort..:))
Nem tudom mennyit lehet nekik hinni, én inkább nem teszem..:D Állítólag amilyen nehéz terhelésnek vagyok kitéve, 2400-at kéne megennem.. 2000 fölé nem vinném fel azt hiszem.
De szerintem illene minimum 1600-at megenned, hisz még fejlődsz bőven. (persze nem mindegy miből viszed be, semmi cukros finomított lisztes dolog stb.. ez evidens)
Plusz persze mozognod. :)
14-et fogytam.:)
Én becsületesen vezettem az oldalam a kalóriabázison, azt írta így heti 1 kgot fogyhatok. 2 hete csináltam és semmit nem fogytam.
Én nem hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!