Lehetek anorexiás, ha egy kicsit telt vagyok?
Figyelt kérdés
Jelenleg a testsúlyom normál és telt között van, de most hülyeség nélkül én ténleg nem halnék bele az anorexiába. Szerintem ilyen dindibb embereken az anorexiának csak annyi hatása van, hogy lefogyasztja őket, ami nekem nem ártana. És lécci ne mondjátok, hogy nem döntés kérdése, nekem nagy akaraterőm van, főleg ha ilyesmiről van szó ( sajnos ), szal őszintén válaszoljatok : lehet egy dundibb csajból anorexiás ?? Köszi mindenkinek !2010. jan. 16. 22:07
21/21 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok. kicsit nyers voltam, csak felhúztam magam. egyébként pedig az anorexiás lánynak kívánok szerencsét hogy rendbehozza az életét :/:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!