Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetek anorexiás, ha egy...

Lehetek anorexiás, ha egy kicsit telt vagyok?

Figyelt kérdés
Jelenleg a testsúlyom normál és telt között van, de most hülyeség nélkül én ténleg nem halnék bele az anorexiába. Szerintem ilyen dindibb embereken az anorexiának csak annyi hatása van, hogy lefogyasztja őket, ami nekem nem ártana. És lécci ne mondjátok, hogy nem döntés kérdése, nekem nagy akaraterőm van, főleg ha ilyesmiről van szó ( sajnos ), szal őszintén válaszoljatok : lehet egy dundibb csajból anorexiás ?? Köszi mindenkinek !
2010. jan. 16. 22:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
én meg divatgazdag
2010. jan. 16. 22:43
 12/21 anonim válasza:
én most nem értelek, azt mondod nem vagy kövér, normál vagy. én nagyon úgy érzem, hogy te tisztában vagy vele, hogy nincs semmi baj az alkatoddal.
2010. jan. 16. 22:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egy divatgyomorfekélynek örülnék karácsonyra
2010. jan. 16. 22:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van, ténleg bunkó vagyok, na most mit csináljak ? Köszi az eddigieknek, várom a további válaszokat . . .
2010. jan. 16. 22:46
 15/21 anonim válasza:

igen, lehetsz anorexiás, ha hirtelen bekattansz vagy valami, ami bárkivel megeshet. ugye ez betegség, nem pedig hipp hopp jön.

ha pedig nem betegség, csak nagyon lefogysz, de eszel normálisan, azt pedig úgy hívják, hogy fogyás.

2010. jan. 16. 23:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Az anorexia egy piszhés betegség. Az anorexiának nem az a hatása, hogy lefogyasztja őket hanem állandó stresszt, depressziót vált ki, a test elkezd leépülni az egyén pedig egyre zárkózottabb lesz ahogy egyre többet kell titkolóznia és hazudoznia a környezete előtt. Lassan már semi más nem tölti ki az életé csak az étel, amit nem eszik meg és az éhség. A szervezet elkezdi feléplni az izomzatot, legvégső esetben az agyhoz és a szívizmokhoz nyúl.

Anorexiás mindenki lehet, ahogy AIDS-es és náthás is. 100 kgosan is anorexiásnak minősülsz, ha állanóan koplalsz...

Megjegyezném, hogy rém ostoba kislány vagy. Legközelebb azt fogod kitalálni, hogy csontritkulást szeretnél, mert nagyon vastagok a csontjaid ugye?

2010. jan. 17. 00:08
 17/21 anonim ***** válasza:
*pszichés
2010. jan. 17. 00:10
 18/21 anonim ***** válasza:
sok hulye te eskuszok. orulj anank h egeszseges vagy es meg elis tudod foggadni magd. en 162 cm vagyok es 43 kg! folyamatosan fogyozok. alig eszek vmit napokig. sokszor mar az ajulas kornyekez. de sajnos ahoz tul gyenge vagyok h valahogy kimaszak ebbol. es sajnos a kornyezetemben is az emberek nem igazan veszik eszre mert jol leplezem...tudom most en vagyok a hulye h itt pofazok h ne csinalj hulyeseget mikor en nyakig benne vagyok. de bar szeretnem ha mas nem esne ebbe a csapdaba. en mar oda jutottam h reggel 9kor megettem 4 palacsintat mert nagyon kivantam es meg most is tele vagyok...es sajnos itt meg bar egy rohadt doki sincs aki segithetne..ugyhogy inkabb keruld ezt el..inkabb legy boldog es szarjal ra mas velemenyere mert nem eri meg!!!tapasztalatbol mondom.. en sokszor sirok h nem birok igy elni de kimaszni nem tudok belole. meghizni meg plane nem....hallod en mar ugy vagyok h kihasznalom az eletem minden pillanatat mert lehet h mar nem sok van hatra...vigyazz magadra!!!!:(
2010. jan. 18. 17:24
 19/21 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló kösz a tanácsot,de tudod ez az egész relativ. Engem például nem érdekel, hogy itt mindenki lebunkózott, mert sajnos nagyon jól tudom, hogy ez az egész nem azért van, mert bunkó vagyok, hanem mert számos rögeszméim vannak

Az egyik pedig pont az, hogy amikor kövér vagyok olyankor nem érek semmit. Ez van és azt is megtanultam, hogy ami nekem gondot jelent azt más le se szarja, de úgy látszik, hogy ezt csak én tudom

Na m1, azt azért megjegyezném, hogy igen egészséges vagyok testileg, de ha vki elmúlt 14 akkor az kéne tudja, hogy sokszor nem ez számit ....

2010. jan. 18. 19:22
 20/21 anonim válasza:

akkor most kövér vagy vagy csak van rajtad egy kis felesleg??

nem mind1. most akkor döntsd el mit mondasz, mi nem láttunk rólad képet.

rajtam is van felesleg. olyan 5-6 kiló. van akinek sok, viszont van akinek kevés. bevallom én is utálom ezért magam, de nem fogom magamra felhívogatni a figyelmet, mert az én véleményem szerint ez undorító, hogy mindenki rám figyeljen, amikor éppen szétesek. (Bocsánat a kifejezésért, de azért teszem, hogy azonnal felejtsd el ezt a hülyeséget, nem lesz életed, és meg fogsz halni)

ez nem vicc és nem játék! nem érzed a helyzet súlyosságát?

2010. febr. 15. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!