Milyen ez a mintaétrend?
165 cm, 65 kg, 30 év, nő
Több zsír mehet pl. úgy is hogy nem zsírszegény, hanem házi joghurtot eszek?
Heti 4 súlyzós edzés+naponta szobabicikli

Ez így teljesen rendben van, mehet mellé multivitamin, nagyon fontos ! pl.: Biotech USA boltokban van a "one a day", ami 3000 ft 100 db, de szeptemberben 2000 ft. Megéri venni én most tankoltam fel 4 dobozzal. napi 1 alaphoz elég, de lehet 2 is a sok mozgás miatt.
A házi joghurt tele van más egészséges dolgokkal ami a zsírszegény, hígított bolti szarokban nincs. Zsír ide vagy oda, én tuti a házi készítésűt választanám!

Ha az anyagcsere lelassulására abból következtettél hogy kevesebbet használod a wc-t "nagyobb projektek elvégzésére" nem azt jelenti hogy lelassult. Teljesen normális.
Ha másból következtetsz erre, írd meg hogy miből, hátha segíthetek, akár más.
Igen, kevesebbet használom a wc-t. Már vettem mályvalevél+szenna teát...ki tudja. Egy próbát megér...Pedig eszek egy csomó rostot, megiszok vagy 3 liter vizet+2 liter teát is simán 1 nap.
Fogyni viszont alig fogyok. 3 hét alatt -1 kg. Ez az utolsó néhány olyan nehezen megy le. Pedig azt hittem 1 hónap alatt végzek, de ezek szerint nem...
Most vagyok a holtponton szerintem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!