Unalmamban eszek! Hogy álljak le?
Unalmas a munkám, jelenleg unalmas számomra minden ami körülvesz, ígyhát eszek.
Mit tegyek?
Oké, köszi.
Régebben a fogmosás és vízivás mindig segített, illetve a tudat, hogy mostmár késő van, nem "szabad" enni.
Köszönöm
Mikor magam alatt vagyok, az semmi.
Köszi neked is
Mai naptól visszatérek a fogmosásos módszerre, az tuti segít!
Most dolgozok,igy majd a delutqnra leszek igazan kivancsi
Egyebkent sajnos nagyon gyakran esek ebbe a hibaba,de mindig a fogmosas es degeszre iszom magam vizzel módszer hasznal.Az eleje a nehez,ugy 3-4 nap,aztán mar szerencsére termeszetes lesz az egesz.
Koszi mindenkinek és szurkolok azoknak is,akik hasonlo cipoben jarnak!
Most egy diéta miatt én is éhezem egész délelőtt (du. 1-ig nem ehetek), ebből kifolyólag találtam néhány elég jó módszert az étvágycsökkentésre. Víz ugye alap 2-3 litert simán megiszom a koplalás alatt, tea nagyon jó még mert teltségérzetet ad anélkül hogy kalóriát fogyasztanál persze cukor nélkül ha bírod. Kávé kicsit jobb teltségérzetet ad mint a tea, de annak már van néhány mellékhatása is - napi 1-2 azért belefér szerintem.
Amikor ehetek, de csak majszolnék valamit akkor puffasztott rizst szoktam enni ami marhajó mert 1db csak 40 kalória és elég jól telít, a sós változatnak pedig olyasmi az íze mint a pattogatott kukoricának :)
A legjobb módszer persze az ha lefoglalod magad valamivel!
(Mielőtt lehurrognának hogy ne koplaljak 2400 kcal-t eszem mikor ehetek minden nap.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!