Megettem ebédre 300g csirkét. Ez nagyon sok?
A csirke nem egy kalóriadús étel... Fehérje pedig úgyis kell, persze nem tudom, a többi étkezésed mennyit tartalmaz.
A kalóriabázis szerint, ha nyersen s persze csont nélkül 300g, akkor a csirkecomb 400 kcal körül lehet. A lecsó nem sok, de ha zsíros, akkor azért nem elhanyagolható. Mások ismeretlen összetételű, mennyiségre "kevés" lecsója... Nos, ezt így elég nehéz megmondani, de oly rengeteg nem lehet. Mondjuk 100 kcal.
Szerintem nem állsz rosszul kalóriával, mármint hogy nem sok, amit eddig ettél.
S teljesen normális, hogy olykor nem madáradagot eszik az ember. Én mindig sokat eszem, de a napjaim azzal együtt sem egyformák. Néha többet igénylünk, néha kevesebbet.
Mi kevés? 14 vagyok,57kg és 166cm
De most megyek eddzeni,úgyhogy annyira nem bánkódom,hogy kicsit többet ettem. :)
Ha edzel, akkor nagyon kevés 1100 kcal, bár eleve már-már koplalás (de ez azért függ pár dologtól, nem mondhatjuk, hogy 1100 mindenkinek koplalás, 1250 pedig már nem).
Miért hízna valaki fél kiló csirkétől? Fehérje és nem is olyan rengeteg kalória, nekem elég természetes, hogy valakinek az ebédje a legnagyobb étkezése... Megfelelő étrendben lazán fogyhat vele az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!