Megettem egy egész Focacciat, mi a fenét csináljak?
Egész jól ment az étkezésem egészen máig és ma hozott anyám haza egy sajtos focacciát ( a focaccia az kenyérféleség, olyan mint egy palacsinta ) , és megettem az egészet, ami 750 gramm volt !
Ezenkívül ettem még ma epret is tejszínnel és két szelet húst, de ez még a focaccia előtt volt, fogalmam sincs hogyan tudtam megenni az egészet, mikor még előtte ettem ezeket is.
A bökkenő az, hogy ilyenkor még mozogni sincs kedvem, annyira zsírosnak és rossznak érzem magam, legszívesebben várnám a holnapot, hogy ismét elkezdjem az étrendemet, egyszerűen hányni tudnék magamtól !!
Segítség, please !
Nyugalom nem olyan hizlaló a focacciat mit gondolod. Semmi, baj nincsen vele bár a mértéket most elveszteted. Lehet, hogy nincs kedved mozogni, rendben lusta vagy. De. Akkor most indulj el egy jó 30-40 percet sétálni, és ha emeletes társas házba laksz, akkor lépcsővel közlekedj. Este, már csak levest egyél, és jó sok vizet fogyasz. Holnap, reggel fogd vissza egy kicsit magadat és ennyi. Nem, kell ide bűntudat nyugalom, holnap kicsit kevesebb étel és több víz, és kb ennyi! :-) Semmi, több nem kell ide, nem kell streszelni (amúgy a stressztől még több kaját akar enni az ember, ez tény) úgyhogy tényleg nem kell semmi hozzá. :-)
Hajrá, csak lazán!
Alap, hogy az ember nem eszik búzalisztet.
Nem tudjuk azt írni hogy egészségedre, mert nem kimondottan az az egészséges táplálkozásba beilleszthető kaja a gabonalisztes kenyér.
Esetleg legközelebb zöldségeket eszel kenyér helyett? Rajtad áll egyedül, éhezőknek nincs sok választásuk, neked valószínűleg van.
Jujj, 3-as ez szuper ötlet !!!!
Holnap kevesebbet eszem és ma még sportolok is, csak deficitbe kerülök végül is !!!
köszi köszi köszi !!! :3333333
minimorris - tudom :)
alapvetően alacsony ch diétán vagyok, az utóbbi hónapokban nem érte semmiféle gabonaféleség a kezem, eltudod képzelni, hogy mennyire kivagyok ábrándulva magamból most, mert ekkorát buktam a lejtőn....de nincs mit tegyek, legközelebb okosabb leszek
Nem kötök senkibe.
Miért nem eszel holnap is ugyan úgy tisztán, simán mint eddig?
Csak egy felvetést írtam a holnapi kevesebb kalóriabevitelre, de nem mintha az egészségedet félteném vagy ilyesmi, mert semmi olyat nem írtál ami (tudomásom szerint) problémás lehetne, csak felvetettem a lehetőséget hogy esetleg ezzel értelmetlen lenne kompenzálni. De csinálsz amit szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!