Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem egy egész Focacciat,...

Megettem egy egész Focacciat, mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés

Egész jól ment az étkezésem egészen máig és ma hozott anyám haza egy sajtos focacciát ( a focaccia az kenyérféleség, olyan mint egy palacsinta ) , és megettem az egészet, ami 750 gramm volt !

Ezenkívül ettem még ma epret is tejszínnel és két szelet húst, de ez még a focaccia előtt volt, fogalmam sincs hogyan tudtam megenni az egészet, mikor még előtte ettem ezeket is.

A bökkenő az, hogy ilyenkor még mozogni sincs kedvem, annyira zsírosnak és rossznak érzem magam, legszívesebben várnám a holnapot, hogy ismét elkezdjem az étrendemet, egyszerűen hányni tudnék magamtól !!

Segítség, please !

2014. máj. 28. 15:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

persze, hogy tisztán eszem holnap is ! :)

szerintem azért voltam ennyire ki, mert mint írtam, már nagyon nagyon régóta folytatok tiszta és ch szegény, gabonaféle mentes táplálkozást; szerintem nekem ez a hiba rosszabbul esik, mint olyasvalakinek, aki sűrűbben bűnözik

de persze folytatom holnaptól a megszokott kerékvágásban, sőt innentől kezdve még jobban is odateszem magam

2014. máj. 28. 16:05
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

Ááá lelki gondot ne csinálj belőle, nem kell úgy felfogni hogy hibáztál vagy elbuktál volna, evés természetes dolog nem verseny vagy kihívás ahol bizonyítani kell!! :)

Szerintem. Ne érezd magad rosszul (ha a hasad bírja:P

2014. máj. 28. 16:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a kommenteket, de hidd el: Mivel egy egészséges étkezéstől sem leszel vékony, úgy egy egészségtelentől sem leszel kövér :)

[link]

Bűnöztél egyet, naés? Nem dől össze a világ, ugyanúgy folytathatod az egészségesebb életmódot :)

2014. máj. 28. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!