Megettem egy egész Focacciat, mi a fenét csináljak?
Egész jól ment az étkezésem egészen máig és ma hozott anyám haza egy sajtos focacciát ( a focaccia az kenyérféleség, olyan mint egy palacsinta ) , és megettem az egészet, ami 750 gramm volt !
Ezenkívül ettem még ma epret is tejszínnel és két szelet húst, de ez még a focaccia előtt volt, fogalmam sincs hogyan tudtam megenni az egészet, mikor még előtte ettem ezeket is.
A bökkenő az, hogy ilyenkor még mozogni sincs kedvem, annyira zsírosnak és rossznak érzem magam, legszívesebben várnám a holnapot, hogy ismét elkezdjem az étrendemet, egyszerűen hányni tudnék magamtól !!
Segítség, please !
persze, hogy tisztán eszem holnap is ! :)
szerintem azért voltam ennyire ki, mert mint írtam, már nagyon nagyon régóta folytatok tiszta és ch szegény, gabonaféle mentes táplálkozást; szerintem nekem ez a hiba rosszabbul esik, mint olyasvalakinek, aki sűrűbben bűnözik
de persze folytatom holnaptól a megszokott kerékvágásban, sőt innentől kezdve még jobban is odateszem magam
Ááá lelki gondot ne csinálj belőle, nem kell úgy felfogni hogy hibáztál vagy elbuktál volna, evés természetes dolog nem verseny vagy kihívás ahol bizonyítani kell!! :)
Szerintem. Ne érezd magad rosszul (ha a hasad bírja:P
Nem olvastam el a kommenteket, de hidd el: Mivel egy egészséges étkezéstől sem leszel vékony, úgy egy egészségtelentől sem leszel kövér :)
Bűnöztél egyet, naés? Nem dől össze a világ, ugyanúgy folytathatod az egészségesebb életmódot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!