Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha paleolit étrenden élek,...

Ha paleolit étrenden élek, nem régóta, de napi 1-2 kanál darált háncsos vadkölest megeszek az ízületek kollagén pótlása miatt akkor az hízlal/káros?

Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 12:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha paleós vagy eleve nem eszel gabonát és ha nem eszel gabonát mert betartod a paleó elveit, nem lesz több ilyen kérdés hogy hizlal-e vagy nem a vadköles.

Helyette mehet a kurkuma és a gyömbér pl.

De például amikor nekem elkezdett elkezdett kattogni a térdem a könyököm utána meg a vállam fájt úgy hogy már alig tudtam edzeni akkor vettem Heavy Duty-t na ez rendbe rakta az ízületeket. Egyébként megelőzés szempontjából ízületvédő tablettát érdemes szedne.

Nem pont ezt amit én szedtem hanem akár valami gyengébbet pusztán megelőzés céljából is.

Ezek tartalmazzák azokat az anyagokat ami az ízület esszenciája, építőanyagai.

2014. aug. 25. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!