Zselatin fogyókúra?
Most olvastam a következőt:
"A zselatin önmagában fogyasztva energiaveszteséget okoz, mert emésztése több energiát használ el, mint amennyi felszabadítható belőle. Ennek ellenére nagy mennyiségben való fogyasztása nem ajánlott, mert nem tartalmazza a szervezet számára nélkülözhetetlen zsírsavakat, így a helytelen táplálkozás kihathat az egészségügyi állapotra."
Szóval a kérdés:
Mennyit és milyen formában fogyasszam? Próbálta már valaki? Csak simán nem leszek éhes, vagy elveszi az étvágyamat is?
Nincs olyan étel, aminek a megemésztése több energiába kerül, mint az elfogyasztása, gondold át ezt logikusan, ez egy kamuduma amit ezerféle kajára rámondtak már, tudományosan abszurd.
Semmi bajod nem lesz az ízesítetlen zselatintól, de mértékkel fogyaszd, és fogyni nem fogsz tőle.
"Csak simán nem leszek éhes, vagy elveszi az étvágyamat is?"
Mégis a kettő közt mi a különbség?
Egyébként baromság, nem kell az ilyennel foglalkozni.
Ezt több helyen is olvastam, nem tudom miért írjátok, hogy baromság.
"Csak simán nem leszek éhes, vagy elveszi az étvágyamat is?"
Igen, van különbség. Pl én most baromira éhes vagyok, de nem kívánom az ételt (nincs étvágyam). De olyan is van, hogy pl megebédelek, és már nem vagyok éhes, de még megennék vmi desszertet, mert kívánom, van étvágyam. Az íze miatt ennék még, nem azért, mert éhes vagyok. Vagy amikor egyesek tévénézés közben nassolnak. Nem éhesek, csak jólesik a kaja íze miatt enni. Ez a különbség. Azt hittem ez mindenkinek nyilvánvaló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!