Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy adjam le az utolsó 5 kilót?

Hogy adjam le az utolsó 5 kilót?

Figyelt kérdés

Sziasztok.14 éves lány vagyok és féléve eszek egészségesen,paleozok.63 kilóról mentem le 54re,de még 5 kilót le szeretnék adni.Már 1 hónapja nem mozdul a súlyom pedig ugyonazt csinalom mint eddig.Hetente 3x intervallumozok és 1x rendesen futok.

Tippek,ötletek?

Előre is köszönöm.

2014. júl. 1. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Kell még egyáltalán fogynod? Milyen magas vagy?
2014. júl. 1. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szép eredmény. Gratula.! A paleó az érdekes én 15 kilót adtam le vele, viszont ha beáll az ideális testsúly, a paleó már nem igazán enged fogyni.
2014. júl. 1. 11:15
 3/6 A kérdező kommentje:

első,alacsony vagyok,156 cm:D

második,köszi:)

2014. júl. 1. 11:24
 4/6 anonim válasza:
100%
Szia én is 14 éves lány vagyok és én csak úgy lefogytam 50 kilóra és ez azért van mert még fejlődésbe vyagyok meg te is most viszont 4kilót híztam..de nem akarom se le adni se fölvenni kilókat hozzá mert úgyis növök konkrétan az egyik pillanatról a másikra 159cm voltam és most 162 cm lettem egy hónap múlva.Azt ajánlom most hagyd a testedet érvényesülni hiddel hirtelen megnyúlsz mert ha tovább diétázol akkor nem tudsz majd "megnyúlni" (mert nem lesz hova)és kicsi maradsz!
2014. júl. 1. 11:47
 5/6 A kérdező kommentje:
igen ezen énis gondolkodtam hogy még biztos fogok nyúlni,ugyhogy megfogadom amit irtál,de azért az egészséges kajálást meghagyom mert ugy jobb a közérzetem:D köszi a választ
2014. júl. 1. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

azért ne vedd biztosra hogy nőni fogsz

én sajnos nem növök 12 éves korom óta :/

19/L 163 cm

2014. júl. 1. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!