8 nap alatt le kéne adnom 2kg-ot a súlyomból. Tippek, trükkök, tanácsok?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos2014. aug. 24. 17:45
1/6 anonim válasza:
Gondolkozz hamarabb. Nekem ez a tanácsom.
2/6 anonim válasza:
Max akkor fog sikerülni ha koplalsz vagy nagyon nagy túlsúlyod van. 8 nap alatt maximum 1kg-t fogsz tudni leadni normális étkezés mellett
3/6 anonim válasza:
Én pár hete 1 hét alatt adtam le 4 kg-ot úgy, hogy naponta kétszer ettem akkor is keveset. Nagyon gyengének éreztem magam, utólag hülyeségnek is gondolom. Szerintem az a 2 kg nem nagy dolog, hogy ilyen gyorsan megakarj szabadulni tőle. :)
4/6 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy az iskola kezdésre. Mindig ilyenkor jut az eszetekbe. Nem sok az a kettő, de valóban nem lehet ennyi idő alatt leadni, legjobb esetben is csak egyet. Illetve lehet többet is, de nem zsírból és ezt nem is részletezném tovább, csak a sok hülyének az számít, hogy hány kilót mutat a mérleg, azt meg leszarják, hogy mennyi zsír van rajtuk.
5/6 anonim válasza:
Nyolc nap alatt simán lelehet fogyni 2 kilót :) reggelit mindenképpen egyél valami diétásat , utána egész nap ki kell bírnod evés , nélkül én sokat szoktam inni és rágózni , aztán délután olyan 4-5 fele megint ehetsz valamit de megint csak keveset és ne zsírosat , aztán ha meg emésztetted a kaját , tegyél be valami pörgős zenét és mozogj/tornázz kicsit h az is segítsen a fogyásban , és ezt csináld meg minden nap :)
6/6 anonim válasza:
Az utolsó egy egy nélküli. Ha nem eszel k*urvára tönkre vágod az egész szervezeted. Az üres hassal való rágózástól, meg kilyukad a gyomrod fogyatékos. Ja lehet 8 nap alatt 2kg fogyni, 15-t is, aranybogár, de nem a zsírodból te hülye, hanem az izmodból például amiből pont nem kellene. Ja mozogj, meg tornáz na annak meg annyi értelme van, hogy semmi. Ha edzel ahhoz energiára van szükséged, de ha nem eszel eleget akkor nem lesz. Gratulálok, a csillagos ötös tanácsaidhoz. Elnézést a bunkó modoromért, csak felhúztam, magam, hogy aki nem ért hozzá az miért okoskodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!