Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez egy fogyókúrás nap volt? :D

Ez egy fogyókúrás nap volt? :D

Figyelt kérdés

165 cm vagyok,és 60 kg.próbálok leadni pár kilót.ma ettem:

-délelött 2 barna kiflit kefirrel

-2kor 1 zsemlét kolbásszal

-6kor 3sajtkrémes hamlettet,1 kefirt,és paradicsomsalátát

-és 8kor egy tányér hagymalevest.

Ez ideális?Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. jan. 15. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. jan. 16. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:
10:47-esre. Nem tudom, hogy ez milyen hagymaleves. érelmeszesedés elleni, emésztést elősegítő, "bélfertőtlenítő, bélféregűző, vérnyomást csökkentő, epe, és májműködést elősegítő hatás" ez a fokhangyára igaz. De én nem a C-vitamintartalmát emelném ki. Akkor meg kell enni egy narancsot, kábé annyi a C-vitamin tartalma, mint amennyi kell egy egészséges felnőtt szervezetnek (ez 60 mg, a narancs 10 dkg-ja 50 mg C-vitamint tartalmaz, vöröshangya 30-at, fokhangya 14-et). Mindazonáltal a kevés az nem gáz, nem kell mindent extraszigorúan venni, ennek mint írtam is, csak ott van jelentőssége, hogy nappal mozogsz, éjjel meg nem, és nem mozgod le a felesleget. Viszont a szervezet egy olyan tákolmány, hogy reggel, mégmielőtt lemozognád, szólni fog, hogy ez reggeli nélkül bizony nem megy. De egy tál hagymaleves persze hogy nem gáz. Egy-két szelet kenyér sem gáz. Az a lényeg, hogy a 'fogyókúrás' somlói galuskát (például), azt ne este tolja be az ember.
2010. jan. 16. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van kedves utolsó.De narancs gyümölcs cukrot tartalmaz,ami ugyanúgy nem jó este.

Szóval ha a kérdésre válaszolunk,akkor ez nem volt egészséges fogyókúrás étrend.De a hagymaleves(akármien)Jobb vacsira,mintha akkor ette volna a kolbászos szendvicset.

2010. jan. 16. 15:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Jó, ezt elfogadom xd. A narancs valóban cukrot tartalmaz. A második része a mondatnak meg már volt említve, ha a lényegét nézzük.

A kérdezőhöz: ...te mennyit akarsz még fogyni? Ez egy ideális testtömeg a testtömegindex szerint:

[link]

Annak is a közepe, ami mégjobb. Jó, hogy odafigyelsz magadra, de inkább tornázz valamit. Ha fiatal lány lennél (sztem az a része tuti igaz, hogy nem fickó, egy fickó nem így, vagy ilyen kérdést tenne fel nagy általánosságban), akkor aerobikozz, annak kifejezetten jó hatása van:) A lényeg, hogy ebből nem kell fogyni, lehet egy minimálisat dolgozni izomra, hogy még kiegyensúlyozottabb legyél, meg hogy alakulj...de ebből fogyni teljesen felesleges.

2010. jan. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!