Ez egy fogyókúrás nap volt? :D
165 cm vagyok,és 60 kg.próbálok leadni pár kilót.ma ettem:
-délelött 2 barna kiflit kefirrel
-2kor 1 zsemlét kolbásszal
-6kor 3sajtkrémes hamlettet,1 kefirt,és paradicsomsalátát
-és 8kor egy tányér hagymalevest.
Ez ideális?Előre is köszönöm a válaszokat.

Ebben igazad van kedves utolsó.De narancs gyümölcs cukrot tartalmaz,ami ugyanúgy nem jó este.
Szóval ha a kérdésre válaszolunk,akkor ez nem volt egészséges fogyókúrás étrend.De a hagymaleves(akármien)Jobb vacsira,mintha akkor ette volna a kolbászos szendvicset.

Jó, ezt elfogadom xd. A narancs valóban cukrot tartalmaz. A második része a mondatnak meg már volt említve, ha a lényegét nézzük.
A kérdezőhöz: ...te mennyit akarsz még fogyni? Ez egy ideális testtömeg a testtömegindex szerint:
Annak is a közepe, ami mégjobb. Jó, hogy odafigyelsz magadra, de inkább tornázz valamit. Ha fiatal lány lennél (sztem az a része tuti igaz, hogy nem fickó, egy fickó nem így, vagy ilyen kérdést tenne fel nagy általánosságban), akkor aerobikozz, annak kifejezetten jó hatása van:) A lényeg, hogy ebből nem kell fogyni, lehet egy minimálisat dolgozni izomra, hogy még kiegyensúlyozottabb legyél, meg hogy alakulj...de ebből fogyni teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!