Hogyan tudnék fogyni pár kilót?
Van valakinek valami tippje napi beosztásra, étrendre ami beválik? Úgy szeretném csinálni hogy közben az állóképességemet is javítsam.
Edzőterembe sajnos nem tudok menni mivel a 20 km-es körzetemen belül nincs, azon kívül csak fizetős és a rendszeres bejárás nem lenne megoldható. Szóval testmozgásnak valami otthoni gyakorlat és futás lenne jó.
Nekem az vált be, hogy elhagytam a kenyeret, péksüteményt, édességet és odafigyeltem, hogy kisebb adagokat egyek, napi ötször. Reggelire tojásrántotta vmilyen zöldséggel vagy zabkása, tízóraira/uzsonnára natúr joghurt vagy puffasztott rizs, ilyesmik, vacsorára lehet főtt tojás/saláta/fehérje turmix (ha edzel). Ebédre mindig azt szoktam, ami van, mert nem tudok mindig csirkemellet enni.
Nem mondom, hogy tökéletes de azt tudom, hogy ne hallgass az előzőre, nehogy csak 500 kcal-t egyél! Azt nem lehet kibírni! És nem kell minden nap futni, főleg kezdőként. Sőt, sztem a bicikizés jobb lenne, mint a futás. Nem is kell minden nap edzeni, elég heti 3-4-szer.
Köszönöm az eddigi tippeket! Napi 500 kcal elég esélytelen, 3-4 km futás mellett főleg :O És amúgy sem tudom kiszámolni hány kcal pl a reggeli főtt tojásom mert nincs ráírva a héjára, és a pirítós szeleten meg a salátán sincs sehol :P Nem eszek szinte semmilyen bolti cuccot, hogy megnézzem a dobozát.
Futáshoz azt olvastam a 2 perc séta 2 perc futás módszer hatékony, és aztán fokozatosan növelni a futás időtartamát. Van valakinek tapasztalata erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!