Szeretnék kicsit fogyni! Így lehet eredménye?
Próbálom kiiktatni az édességeket, ugyanis eddig elég sokat ettem belőlük. Jó pár éve nem mozogtam már, elkerültem a sportot. A térdem nem bírja a futást, így az nem jöhet szóba. CSAK itthoni tornával le lehet adni pár kg-t? (+mellette ennek megfelelő étrend)
És milyen tornát ajánlanátok ehhez?
167cm 58kg 17/L
Szálkásító étrend és aerob edzés. 40 perc helyben gyaloglás az pl aerob vagy szobabicikli 40 perc folyamatosan az is aerob. A pulzus 130 alatt maradjon az a lényeg ez az a tartomány amikor levegőkapkodás nélkül tudsz válaszolni ha kérdeznek. Ezt heti 4-5 alkalommal, de fokozatosan építsd fel
A 40 perc kapálás a határba az is aerob :) Ha már egy ilyen 20 perces HIIT edzést letudsz nyomni otthon, valószínű jó formában vagy.
https://www.youtube.com/watch?v=cZnsLVArIt8
A szálkásító/zsírégető étrendről pedig ezen a linken olvashatsz egy tömör profi írást, 64 oldal.
Nincs mit :) Tudom ez nem vigasz de én először 5 percet tudtam helyben járni vagy 5 percet tudtam csak kocogni :DD komolyan, most simán lenyomom ezt a 20 perces HIIT edzést.
Sok sikert.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!