Fogyókúrázzak tovább vagy hagyjam abba?
Ez nem is fogyókúra, egy "fogyókúra" étrendből áll.
Makro és mikrotápanyagokból.
De itt sehol sem látok se fehérjét se szénhidrátot se semmit.
Csak a gyümölcs, ami sok cukor.
Én ikább úgy fogalmaznék hogy a gyümölcscukor nem teljesen ugyanaz, mint a répacukor.
A szrvezetre gyakorolt hatása ugyanaz.
Szia!
Én még azért megosztanám, amit gondolok. :)
Először is: butaságot csinálsz. Ne folytasd. Egyrészt nincs értelme 18-as BMI-vel fogyózni. Ilyen drasztikusan?? Megmondom, mi lesz. Amint eszel normálisan, visszajön. Nekem voltak olyan korszakaim, amikor olyan ideges voltam, hogy nem ment le egy falat kaja sem, akárhogy próbáltam, és még hasmenésem is volt. Hogy hogy nem ájultam el vagy száradtam ki, azt a jó ég tudja, de persze utána mindig visszaállt a súlyom. Te ugyanezt csinálod, csak kicsit finomabban. Megnéztem, mennyi tápanyag van egy szelet dinnyében, és kb. csak szénhidrátot juttatnál be.
Egy lánynak a súly nem játék. Nem tudom, menstruálsz-e már, de egy bizonyos testzsír% alatt ezzel is gondok lehetnek. Nekem volt egy ismerősöm, akinek a nagy fogyókúrában leállt a menstruációja, amit hormonokkal kezeltek. A hatásoktól évek múlva is szenved. :(
Tanácsom: egyél egészségesen és sportolj. :) Ha esetleg van valami kérdésed, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!