Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázzak tovább vagy...

Fogyókúrázzak tovább vagy hagyjam abba?

Figyelt kérdés
14 éves,lány,169cm és 51kg vagyok.. 3 napja kezdtem el és csak gyümölcsöt eszem még 1 napig,utána 3 napig csak görögdinnyét majd a következő héten káposztaleves diétát kezdem el. Ezek mellett rendszeresen sportolok. A kitűzött cél az 45-46 kg lenne.
2014. aug. 20. 15:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért nem jó mert folyamatosan ingadozó vércukorszintet csinál, magasan tartja az inzulihodat, ami nem túl egészséges (mondjuk sokak számára legriasztóbbkövetkezménye, hogy hosszútávon rájot okoz)
2014. aug. 20. 16:48
 12/19 Lipton. ***** válasza:

Ez nem is fogyókúra, egy "fogyókúra" étrendből áll.

Makro és mikrotápanyagokból.

De itt sehol sem látok se fehérjét se szénhidrátot se semmit.

Csak a gyümölcs, ami sok cukor.

2014. aug. 20. 16:51
 13/19 A kérdező kommentje:
De a gyümölcsben gyümölcscukor van!! Az teljesen más mint a közönséges kristály cukor!
2014. aug. 20. 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:
:-)) Miért a cukor az nem szénhidrát?Nah de egyél reggelre, gyümölcsöt.Aztán csak zöldséget meg húst,Tojást,kemény sajtot, sovány túrót.Sima vizet.
2014. aug. 20. 17:08
 15/19 anonim ***** válasza:
A neve szacharóz:-)
2014. aug. 20. 17:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Én ikább úgy fogalmaznék hogy a gyümölcscukor nem teljesen ugyanaz, mint a répacukor.

A szrvezetre gyakorolt hatása ugyanaz.

2014. aug. 20. 17:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A gyümölcscukorra még annyira sincs szükséged,mint a "rendes" cukorra. Kérlek olvasd el következőt,hogy tisztában légy az alapokkal: [link]
2014. aug. 20. 17:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2014. aug. 20. 17:17
 19/19 anonim válasza:

Szia!

Én még azért megosztanám, amit gondolok. :)

Először is: butaságot csinálsz. Ne folytasd. Egyrészt nincs értelme 18-as BMI-vel fogyózni. Ilyen drasztikusan?? Megmondom, mi lesz. Amint eszel normálisan, visszajön. Nekem voltak olyan korszakaim, amikor olyan ideges voltam, hogy nem ment le egy falat kaja sem, akárhogy próbáltam, és még hasmenésem is volt. Hogy hogy nem ájultam el vagy száradtam ki, azt a jó ég tudja, de persze utána mindig visszaállt a súlyom. Te ugyanezt csinálod, csak kicsit finomabban. Megnéztem, mennyi tápanyag van egy szelet dinnyében, és kb. csak szénhidrátot juttatnál be.

Egy lánynak a súly nem játék. Nem tudom, menstruálsz-e már, de egy bizonyos testzsír% alatt ezzel is gondok lehetnek. Nekem volt egy ismerősöm, akinek a nagy fogyókúrában leállt a menstruációja, amit hormonokkal kezeltek. A hatásoktól évek múlva is szenved. :(

Tanácsom: egyél egészségesen és sportolj. :) Ha esetleg van valami kérdésed, írj.

2014. aug. 24. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!