Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most hagyjam abba ezt vagy...

Most hagyjam abba ezt vagy nem lesz belőle nagy gáz?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 55kg, és 170cm. Ez arányokban nem rossz, csak itt ott felesleg van rajtam, amit eldöntöttem hogy leadok. Eljárok hetente 3x edzőterembe, és odafigyelek arra is hogy mit eszek. Edzeni már 4 hónapja járok, és 1 hónapja diétázom is. Kb így néz ki egy napi kajálásom: reggeli: zabkása 50g zabpehelyből vagy 2 szelet rozskenyér pulykamellsonkával és egy kávé cukor nélkül tízórai: 1 natúr joghurt+alma ebéd: 200g grillezett csirkemell+ párolt zöldségek vagy saláta uzsonna: pl eper+szeder+málna turmix vacsora: saját készítésű cukormentes túrókrém vagy 1 fehérje shake vagy pl görög saláta

Eddig nagyon egészségtelenül ettem, fornetti meg pizza este 10órakor meg mindenfajta zsíros gyorsételek stb.. Akkor is csak 58kg voltam tehát nem volt vészes. Tudom, ezt az egészséges életmódot nem tudom tartani egy életen át, tehát csak egy átmeneti dolog. Nagyon ijesztgetnek hogy, inkább most hagyjam abba ezt a diétát mert ha vissza fogok térni a régi kajálásomhoz sokkal többet fogok hízni. Persze olyan mértékben nem térnék vissza hogy este 10kor egy egész pizza stb, de nem foglalkoznék azzal hogyha az ebédem egy nagy tányérsajtos tejfölös tészta lenne. Inkább most hagyjam abba, mint később?

2014. ápr. 27. 16:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Fenét.

Akkor fogsz elhízni utána ha akarat nélkül zabálsz.

2014. ápr. 27. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!