Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 napos diéta? Hmmm

13 napos diéta? Hmmm

Figyelt kérdés

szerintetek belekezdjek egy 13 napos diétába.. bajom nagyon nem lehet mert minden tápanyag megtalálható benne és még mellette sportolnék is..

véleményeket szeretnék szerintetek belevághatok??

(végülis is 13 nap nem a világvége)

16vok..

2010. jan. 14. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Én 12 vagyok, végig csináltam -4kg eredménnyel, nem lett semmi bajom, simán kibírtam, de a marhahúsra már nagyon ráuntam... :D

Válaszom: Szerintem elkezdheted, de azért ne várj tőle 8-10kg fogyást! :)

2010. jan. 14. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én elolvastam. Nagyon drasztikus. Soha neki nem ugranék. Egyszerűen nem vagyok képes elhinni, hogy ez így ebben a formában egészséges.
2010. jan. 14. 19:22
 3/8 anonim válasza:
Leírná nekem v.ki milyen ez a 13 napos diéta?még soha nem hallottsm róla.
2010. jan. 15. 00:12
 4/8 anonim ***** válasza:
18%

Csináljátok... és utána életetek hátralévő 30.000 napjában mi lesz?

Nyomorékok, tegyétek csak tönkre magatokat... Minden tápanyag megtalálható benne? Te miről beszélsz??? Fogalmad nincs semmiről... Menj le a víz alá, és vegyél egy jó nagy levegőt!!! Ne parázz, tele van oxigénnel!

Na ez is legalább ekkora b@romság...

2010. jan. 15. 11:20
 5/8 anonim válasza:
40%

Ha fogyni akarsz, inkább menj el futni. Alakformáló és egészségesebb.

Sok sikert ^^

2010. ápr. 3. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:
3%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2010-01-15 11:20

ezt minek kellett lepontozni? most komolyan.. fáj a kritika, vagy az igazság? ez így van, ahogy a válaszoló leírta.. amúgy meg rendes sport és sima diéta.. ennyi

2011. febr. 7. 21:11
 7/8 anonim válasza:
Ha fogyni szeretnél én a 90 napos diétát ajánlom, annyi különbséggel hogy amikor elérted a kellő test sújt akkor abbahagyod és kész :) Én ezt kezdtem el az első 1 hét még csábítós volt de utána rászoktam és így semmi bajom nincs vele még tetszik is igazából.. Sőt! Eddig nem szerettem mozogni de most már egyre jobban úgy érzem hogy mozogni akarok és ezt találtam ami nagyon bejön: http://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc&feature=player_em..
2011. júl. 9. 14:22
 8/8 anonim válasza:
a 6. napnál tartok. nem tartom nagy kínzásnak, teljesen jól elviselem ezt az étrendet. nagyon ritkán vagyok igazán éhes. sajnos 2 kilót fogytam eddig, nagyon kevés. már ha elkezdtem, végigcsinálom...
2011. aug. 20. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!