14 éves lány vagyok és 10kg-ot szeretnék fogyni 60-ból. Hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval mikorra sikerülne lefogynom?( áprilisig?)És milyen étrenddel ? A mozgást tudom,hogy kell,de az étkezésbe mi a jó? Légyszi segítsen valaki aki viszonylag tudja mi hogy van! Köszi!2010. jan. 13. 18:19
1/13 anonim 

válasza:

Naponta van 60 db ilyen kérdés... az miért nem jó neked amit mások kaptak???
2/13 anonim válasza:
Mellőzd az este hat utáni kajázást, vagy akkor már csak gyümölcsöt egyél. Ne igyál cukrozott italokat, szokj rá a vízre. Csokit, chipset mellőzd. A kenyeret is amennyire tudod. A reggelid legyen bőséges, az ebéded is, de amint mondtam, ha nem akadály, akkor halaszd el a vacsorát... Kb. ennyi.. ja ne egyél zsíros dolgokat...
3/13 ThodEE GoD 

válasza:

A modell alkat divatja mult, ezt megmondta már a Ganxta is,
miért zavar téged H van némi formád, és nemvagy egy deszka?O.o
4/13 anonim válasza:
hülyeség hogy 6 után nem kell enni. az normális szerintetek, hogy az ember nem eszik minimum 12 órán keresztül semmit? uristen...
amúgy a test mikor el kezd éhezni, akkor IZMOT kezd feldolgozni, NEM ZSÍRT... azonnal meggátolja a zsírégetést.
a fogyásodat itt nem lehet elmondani. és nem is egyszerű. nem iylen hülyeség hogy 90 napos diéta meg stb... egyszerű 150g ch-s diéta... aztán csao
5/13 A kérdező kommentje:
Nem,van rajtam rendesen csak alacsony vagyok:S csak 160 cm és 50 kg pont jó lenne nekem! Sokan mondják,hogy nem látszik,de persze ruhában tényleg nem annyira feltűnő!de 5 kiló minimum:)csak mindenki beszél mindent:S és nem tudom már mi a jó:S
2010. jan. 13. 18:48
6/13 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges fogynod,ebben a korban még nem egészséges...
7/13 anonim válasza:
599025kérdés volt már ebbe a témakörbe te kis hülye keress vissza
8/13 A kérdező kommentje:
Értelmetlenek:S A kérdésre vároma választ! NA ,de hagyjuk
2010. jan. 13. 19:36
9/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előtem szólókhoz!Miért akarsz lefogyni?14 évesen 60kg az szerintem jó!
F/13,8:)
10/13 A kérdező kommentje:
legalább valaki mosolyog:)
2010. jan. 13. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!