Evészavaros vagyok és épp "gyógyuló"félben vagyok. Ez milyen volt mára?
reggeli: 129gramm túró (97kcal/100gramm) kb maroknyiáfonyával
tízórai: 1körte, 1narancs
ebéd: tasakos rizs fele, bébirépa-borsó 67gramm (49kcal/100gramm) 10db párolt garnéla
vacsora: tofu (nem tudom mennyi lehetett) 3db natur abonett (16kcal/db) 1kisebb paradicsom, félpaprika
+ 2db kálciumtablettás víz, 1kávé cukor-minden nélkül
kalória szempontjából mennyi lehetett?
Ha mindent pontosan grammra kimértél volna akkor esteleg megmondhattuk volna ó, hogy mennyi kalóriát ettél.
Nem tudom, hogy eddig miként ettél, szerintem ha ehez még hozzá csapsz két étkezést jó lesz.
direkt nem méregetem mondjuk a paradicsomot, tofut, paprikát mert régen is ez volt a baj hogy mindent megmértem és 4-5-600kalóriánál többet nem ettem
és ma már nem tervezek többet enni és éhes sem vagyok
(nagyjából csak kiszámoltam.. 680körülre jött ki)
Nem vagy gyógyuló félben. Ha úgy lennél, ENNÉL, nem koplalnál.
Tudom, nehéz, de enned kell. Pszichomókus látott már, meg egy jó gyomordoki?
direkt csak 50-100kalóriával próbálom emelni hogy ne hízzak vissza mindent egyszerre
meg ha mondjuk ma 1000kalória körül ettem volna biztos hogy megint a régi dolgokhoz folyamodnék így viszont "jobb érzés"
volt ahol azt olvastam hogy fokozatosan kell emelni és úgy jobb lesz bár hízni akkor is fogok
meg szerintem a 400-500kalóriához képest már ez is igencsak haladás és próbálom sok fehérjét enni
vagy nagyon rosszul gondolkozok? (tudom hogy igen mert nyilván baj van velem) de most attól eltekintve szóval a "megoldás" részére gondoltam most)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!