Azt hiszem evészavaros lettem!? Kérlek olvasd el és adj
tanácsot!
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden! 20 éves lány vagyok 186 cm. Júliusban 82 kg voltam, undorodtam magamtól sírva ettem meg az ebédet vacsorát,sokszor volt falási rohamom. Aztán őrült koplalásba kezdtem, az lett az eredménye, hogy most 69 kg vagyok és ma pl 2 almát és 2 répát ettem, és abszolút nem vagyok éhes. Sajnos néha megpróbáltam hánytatni is magam, szerencsére ezzel le tudtam állni. Kérlek szépen ne "kiabáljatok" le tisztában vagyok vele, hogy sport és egészséges kaják vagyis sok zöldség gyümölcs a kulcsa mindennek. A történethez hozzá tartozik, hogy ennyi kaja mellett 2 naponta 20 km bringa és minden másnap 2 km futás van.De!
Egyszerűen lelki ismeretfurdalásom van ha eszek. Kérlek adjatok tanácsot. Köszönöm, hogy elolvastad, és előre köszönöm megtisztelő válaszod!
azonnal orvos ezt tudom tanácsolni! és én a helyedben először a házi orvoshoz mennék, aki megállapítaná vérvételből és különböző vizsgálatokkal, h nem-e történt komolyabb baj, mert én jelzem fél évig koplaltam elég keményen! Eredmény: A cukrom összezavarodott a dús hajam fele kihullott a menstruációm megjött de megvolt 2 napig még addig se, a bőröm pedig nagyon csúnya pattanásos lett! Majd a doki pedig elküld oda ahova kell menned! Sok sikert! Egyébként én egyedül gyűrtem le ezt a betegséget ha van kedved írj privit és elmesélem velem, h volt!
2010. szept. 24. 20:37
2/11 anonim válasza:
Bulimia nervosa esete:( Csak azt tudom javasolni, amit az első válaszoló mondott.
2010. szept. 24. 20:58
3/11 anonim válasza:
Rosszul tudod.A fehérje a fogyókúra lényege és a szénhidrát csökkentés.Hús,tojás,túró,protein turmix.
Neked a turmix azért is ajánlott,mert nem tudsz enni.Ez meg ugyanaz,mint az étel csak iszod.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Fel fogom keresni a háziorvosom, és megfogadom azt a tanácsot is amit a harmadik kedves válaszadó írt, hogy fehérje turmixot igyak! A Link pedig nagyon hasznos, azt is köszönöm!
2010. szept. 24. 21:03
6/11 anonim válasza:
Velem is ez volt..:S Nagyon bánom, hogy ezt tettem magammal. Én érdekes módon magamtól gyógyultam meg. PEdig voltam Anorexiás, Bulimiás, de valahogy sikerült magamtól megoldanom. :) Sok Sikert !:)
2010. szept. 25. 03:12
7/11 anonim válasza:
pszichológusra van szüksged.
2010. okt. 12. 13:55
8/11 anonim válasza:
Nagyon jó háziorvos kell ahhoz, hogy érdemben foglalkozzon a problémáddal. Sajnos, legtöbbjük nem ilyen. Ha a "minden rendben, nem kell aggódni" vagy az "egyél kicsit többet" választ kapod, akkor a tied sem ért hozzá. Pszichológushoz fordulj.
2010. okt. 12. 15:26
9/11 anonim válasza:
Énis igy vagy bűntudatom van ha eszek. és mindig arra gondolok hogyan tudnám lemozogni
2010. okt. 12. 17:27
10/11 anonim válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni, amit már írtak. Ha a házidokid érdemi segítséget nem nyújt, mindenképp fordulj pszichológushoz. Rengeteget segíthet. Az már nagyon jó indítónak, hogy felismered a problémát, most már csak lépned kell. Szurkolok neked! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!