Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azt hiszem evészavaros lettem!...

Azt hiszem evészavaros lettem!? Kérlek olvasd el és adj tanácsot!

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden! 20 éves lány vagyok 186 cm. Júliusban 82 kg voltam, undorodtam magamtól sírva ettem meg az ebédet vacsorát,sokszor volt falási rohamom. Aztán őrült koplalásba kezdtem, az lett az eredménye, hogy most 69 kg vagyok és ma pl 2 almát és 2 répát ettem, és abszolút nem vagyok éhes. Sajnos néha megpróbáltam hánytatni is magam, szerencsére ezzel le tudtam állni. Kérlek szépen ne "kiabáljatok" le tisztában vagyok vele, hogy sport és egészséges kaják vagyis sok zöldség gyümölcs a kulcsa mindennek. A történethez hozzá tartozik, hogy ennyi kaja mellett 2 naponta 20 km bringa és minden másnap 2 km futás van.De!

Egyszerűen lelki ismeretfurdalásom van ha eszek. Kérlek adjatok tanácsot. Köszönöm, hogy elolvastad, és előre köszönöm megtisztelő válaszod!

2010. szept. 24. 20:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat, köszi hogy ilyen normális hangnemben és megértően írtátok a tanácsokat...el fogok menni a házidokihoz de ha nem akar segíteni megkeresek egy szakembert.
2010. okt. 12. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!