Olyan egyetemista/fősulis, aki evészavaros van itt?
18 éves múltam, szeptembertől Pestre megyek majd, továbbtanulni, evészavarom (anorexia-purgáló típus, ill. falásrohamok, de sosem hánytatom magam, nem tudom) van.
Ti, akik kollégisták vagytok/albérletben laktok, hogy kezelitek ezt?
Mennyi kaját vesztek naponta (főleg anorexiások válasza érdekelne, a megélhetés miatt, Pesten, de akárki írhat)
Van itt olyan, aki fősulis/egyetemista/elmúlt 18 és anorexiája van? (azért kérdem mert anorexia inkább 14-17 évesek körében találkoztam)
Akármilyen evészavaros válaszát várom, aki egyetemre/fősulira jár, mert érdekelne ki mennyi pénzt költ kajára, mennyire befolyásolja az egyetemi életet az evészavar?
NEM KÉREK: "menj el dokihoz" stb. kommentekből.
Míg anorexiás voltam, nem volt gáz. Naponta egy gyümölcs/puding ebédre, és egy zsömle valamivel. Ezen felül egy tejeskv, este meg tej. Abszolút költségkímélő módszer.
Aztán már nem bírtam és bulimiás lettem. Na, ez nagyon gáz volt, mind pénz, mind időügyileg. Sokszor volt, h megettem az ebédet, de még enni akartam, így rendre ellógtam az órákról. A pénztárcám annyira nem sínylette meg, mert mindenből a legolcsóbbat vettem, de előfordult, h 1000-1500-at lazán kihánytam. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!