Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki hozzáértő személy, nem...

Valaki hozzáértő személy, nem internetről bemásolt oldalról tervezne nekem, vagy irna egy általános edzéstervet?

Figyelt kérdés
171 cm vagyok, mellé 72kg, ebből zsír és izomarány szempontjából tekinte 92% zsír, és csak 8% maimum az izom. Ezzel azt akarom mondani,hogy a mozgásszegény életmódomnak köszönhetően az elmúlt 2 évben folyamatosan épültem le, és olyan mértékű izomsorvadás közeli állapotot értem el,hogy már a 4. emeletre is alig bírok felmászni, a hátam hai rendszerességgel csípődik be, az izületeim pedig ugy kattognak , hogy rossz hallgatni...rádöbbentem, hogy ez az életmód hosszú távon rengeteg betegséghez vezet, tekintve, hogy hosszas depressziós állapoton vagyok túl(nem mennék bele, hogy miért), ahol a mozgás kerülése mellett szép lassan zugevő, majd kényszeres evő vált belőlem....elhatároztam, hogy változtatok az életmódomon, de fogalmam sincs hogy kezdjek bele...elősként szükségem lenne egy olyan edzéstervre, ami kifejezetten izomszegény, kezdő mozogni vágyóknak szól, majd edzettségi állapottól függően fokozatosan erősít megterhelés nélkül...nem érdekel meddig tart, de izmot szeretnék felszedni, mert 19 évesen több bajom van már, mint egy öreg embernek
2014. aug. 8. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldönteni, hogy mi jó neked. Én ajánlom, hogy kezdj el úszni és a fegynecedzést. Emellett meg persze egyél normálisan.
2014. aug. 8. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi az hogy 92% zsir és max 8% izom? Én is kb 172 cm és 69-70 kiló vagyok...de ilyen százalékokat még az orvosom se tudna mondani.Izomsorvadás?depresszió?Ezeket a betegségeket az orvosod mondta vagy te?Ne butáskodj már!Itt kéred az internetről bemásolt edzéstervet?Holott irtad hogy izomsorvadás, depresszió, fáj mindened és ráadásul panaszkodsz...Arról beszélsz hogy mennyi problémád van...az egyetlen pozitivnak induló mondatod vége is negativummal végződik. Ha folyamatosan negativ, rossz dolgokról beszélsz, csak azt fogsz kapni az élettől...Nem szabad egyből megerőltetni a szervezeted, az többet ront a helyzeten mint segit...ezért kezd azzal hogy összeirsz egy számodra megfelelő, nem túl megterhelő diéta étrendet és sétálsz ebbe a nagy dög melegbe napi 2 órát egy fél liter vizzel a kezedbe...Majd hazaméssz és csinálsz egyszerű torna gyakorlatokat.fentről lefele haladva...fejkörzés, karok magastartásban, terpeszállás és 6-6 páros karkörzés jobbra, majd balra saját lendülettel, Csípőkörzés - csípőre tett kézzel 4-4 mindkét oldalra ,Törzskörzés lassú tempóban - karok magatartásban és nyitott szemmel - elölről indul 4-4, térdben hajlított láb emelése elől,

majd körívvel hátravitele ebben a tartásban, mindkét lábbal 4-4-szer, aztán ugyanez hátulról előre

hozatallal szintén 4-4-szer.

Láblengetés előre és hátra, mindkét - nyújtott - lábbal közepes vagy élénk tempóban 4-4-szer, lehet

kézzel fogódzkodni.

Kisterpeszben mindkét lábbal együttesen térdkörzés mindkét irányba 4-4, kézzel segítő fogás a térdek

felett.

Kisterpeszben bokakörzés mindkét irányban, mindkét bokával külön-külön.

Majd jöhet egy kis nyújtás...Ha van rá energiád.:-)

2014. aug. 9. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!