Van itt olyan szemely aki otthoni tornaval tartja magat formaban?
Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy pl; hulla hopp karikazik, ugraloktelezik...stb. Es mennyire hatasos?2014. júl. 2. 10:30
1/4 anonim válasza:
én itthon tornázom, bár én ilyen videókra:
egyértelműen hatásos, sokkal feszesebb lettem már kb. 1-1,5 hét napi kb. 30-50 perc torna által :D
2/4 anonim válasza:
Én is itthon tornázom :) Nem csak frissit, hetek elteltével eredményét is láttam sőtt még a bőröm is feszesebb lett :) Keress videókat neten !
3/4 anonim válasza:
Az otthoni torna csak egy ideig jó mindig emelni kell a terhelést mert a szervezeted hamar hozzászokik. Vegyél otthonra egy két súlyzót.Hulla hop karikát meg add oda a gyereknek.
4/4 anonim válasza:
Igen.Fegyencedzés,kettlebell,kézi súlyzók,pontos étrend.Szerintem hatásos.
184 magas,87 kiló,12% testzsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!