Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom rávenni magam a...

Nem tudom rávenni magam a mozgásra. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Semmit nem mozgok, és így is fogyok, csak tudom hogy ez nem jó. Hogy vegyem rá magam pl. a futásra?
2014. aug. 8. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs kedved ne erőltesd. A kényszer sose jó.
2014. aug. 8. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy! Ne tégy olyat amit nem akarsz...Nem szeretsz úszni sem?Táncolni?görkori?tenisz?tollas?volley?Amikor nincs kedvem semmire,megnézek egy videót ahol a lányok tornáznak, edzennek, és tökéletes a testük:) Aztán eszembe jut hogy régen nekem is igy volt tökéletes testem, és újra szeretnék a régi lenni...és akkor kapom magam és csinálok valamit.Esetleg keress egy barátot vagy akár idegent aki szivesen szaladna veled...:)
2014. aug. 8. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg semmit nem mozogsz, nem a futással kell kezdeni.

Próbálgasd. Nem kell kimondottan futni. Ki kell tapasztalni, hogy te mit szeretsz, mit csinálsz szívesen, és az mellett maradni. Ezt úgy lehet, hogy próbálgatod.

A motivációt neked kell megtalálni a mozgáshoz is. Engem anno az motivált legjobban, hogy a futásról mennyi jót olvastam, meg a bikinialak, amit szerettem volna elérni a következő nyárra. Persze, ebből semmi nem lett, mert rájöttem, hogy a futás nem nekem való. Nem ment. Azóta eltelt több, mint 2 év és megtaláltam a nekem való mozgásformát. Most zónázok, imádom. Van benne kardió is, és erősítés is. Nagyon kemény, de hatásos. Bár sokszor majd meghalok edzés végére, mégis imádom, és alig várom, hogy megint edzhessek. Ma már meg volt a napi adag, 2 órája fejeztem be, de már megint vágyom rá. Azt hiszem, ez tényleg nekem való. És hatásos is.

De 2 év alatt nagyon sok mindent kipróbáltam, mire rátaláltam a nekem megfelelő mozgásformára.

Volt futás, görkori, bicikli, Rubint Réka, Béres Alexandra, Norbi, minden játszott, míg rátaláltam a zónára.

Máshogy nem lehet. Csak kísérletezve, kitalálni, mi a neked való mozgás, és mértékletesen, fokozatosan hozzászoktatni, nem rögtön egy órát keményen edzeni, mert nem fog menni.

2014. aug. 8. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Csinálj olyan edzést, ami munka mellett szórakozás is. Csapatjátékok, csoportos fitnesz órák stb.
2014. aug. 8. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!